Направете ударно тридневно прочистване на организма

09 Юни 2017 | 07:57
0 коментара
Любопитно

Всеки знае, че основното прочистване на организма е от огромно значение за здравословното ви състояние, пише po-krasivi.net. Предлагаме ви ударно тридневно прочистване, след което ще се почувствате като преродени. Рецептата за детокс супа, която ще ви разкрием не само прогонва токсините от организма, а и подпомага процеса на отслабване.

За да си приготвите супата за прочистване на организма се нуждаете от следните продукти:

750 мл. вода 1 глава кромид лук 1 скилидка чесън 1 с.л. зехтин 500 гр. броколи 1 връзка рукола Черен пипер и сол на вкус

Чесънът и лукът се нарязват на ситно, а броколите се накъсват на розички. Загрейте зехтина в дълбок съд и добавете лука и чесъна. След като се задушат, добавете и броколите. Добавете вода и ставете супата да къкри, докато се промени ярко зеленият цвят на броколите.

Накрая добавете черния пипер и солта на вкус. Препоръчително е да не прекалявате със солта. Когато супата вече е готова, се изсипва в блендер и се добавя руколата, която предварително сте нарязали на ситно.

Разбийте супата, докато се получи консистенция на сос. Сега вече не ви остава нищо друго, освен да се насладите на вкуса и невероятните резултати, които ще даде само в рамките на три дни. Много е важно през това време да се храните само със супата. Пийте поне осем чаши вода дневно.

 

Добавете Вашия коментар

TOP