Напечено в Петрич! Притеснението взема връхна точка!

08 Април 2019 | 18:25
24 коментара
Общество

Битката за местната власт в община Петрич започна. Размирното време на компроматите надхвърля очакванията. 12 всевъзможни сигнала до компетентни инстанции внесени само за седмица!

Репортерската ни проверка на първи етап отчете – Георги Костадинов Иванов живущ на ул. „Тракия“ в Петрич - основен подател на сигналите. Кое е това лице? Кой е мозъкът на новата схема за саботиране? За какво се изнудва общинската власт в Петрич с поредицата сигнали? Колко голяма хапка е залогът?

Очаквайте пикантните подробности от нашата проверка….и още повече въпроси, който ще натежат в изборното време за някои – бивши и настоящи „първенци“ на Петрич!

снимка Нова Тв  

Добавени коментари

Мнение публикува:
09 Април 2019 | 18:39
Тази статия е писана от журналист, който или не уважава себе си и професията си или не разбира смисъла на думите. Добре е да беше прочел смисъла на думата компромат, която освен измислица, означава и действителна постъпка. От написаното не се разбира, за измислици и клевети ли става дума или за действително извършени деяния и реални факти. Осветлете ни, разкажете ни по-подробно. Не се разбира и кой и как саботира и изнудва общинската власт и с какво? Кажете, защото направо ми е жал за тези хора с "добри сърца". А, Вие от къде знаете, колко сигнала, от кой и до къде са пускани и истина или клевета е написаното в тях? Кмета ли Ви каза? Сигурен съм, че няма да отговорите, нали? Сигурен съм и че, няма да има никакви пикантни подробности, защото ако ги покажете, ако кажете истината, трябва да спрете да лижете нечий г.з. А това не е толкова лесно, нали? Но, Вие решавате, заслужава ли си и на каква цена се лиже г.з. Ние все пак ще чакаме вашите пикантни подробности.
Ангел Каламски публикува:
09 Април 2019 | 16:49
Диневото Гоше гладе панталоно
ДО ПРЕДНИЯ публикува:
09 Април 2019 | 11:41
ОЧАКВАМЕ ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ, АКО НЕКОЙ Е КРАЛ ДА СИ НОСИ КРЪСТА! ДАЛИ НЕКОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СЕ ЦЕПИ РАЗДЕЛЯ КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА, НО СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ КОЙТО И ДА Е ДА НЕ Е КРАДЛИВ, ПОНЕ НЕ ТОЛКО КОЛКОТО СЕГАШНИЯ.
До всички публикува:
09 Април 2019 | 10:06
Очаквате да има разделение и разцепление, но няма да го има и само след няколко месеца ще видите. Ако Божинов с неговите така решават кой да издигнат отиват към своя залез...
Стоян публикува:
09 Април 2019 | 08:25
Иван Янк..... ти си за лекар момче само глупости пишеш смени си дилара ако не...
ПРОКУРОР публикува:
09 Април 2019 | 08:02
ГОШО АНГЕЛСКИ КМЕТ ДИНЕВ ПАК КЕ СЕДИ НА СКАМЕЙКАТА ХАХАХАХАХА ГЕРБРИТЕ ЩЕ СЕ ПОБЪРКАТ КОЙ ДА ГЛАСАТ ЗА КМЕТ СЛЕД КАТО ПРОКУРАТУРАТА ОТСТРАНИ КМЕТА БРЪЧКОВ
тренев публикува:
09 Април 2019 | 07:53
Миришеми на реваншизам но като гледам и Бръчков се е нацапал.
Иван Янков публикува:
09 Април 2019 | 06:28
Всички крадът законно. Ако има за нещо откраднато за което не са написали закон, ще го напишат, прокуратурата и разследващите органи са техни хора. Всичко е прах в очите. Всички партии и зависими фихури трябва да се премахнат от управлението. Гражданите трябва сами да решават проблемите и да гласуват данъците и бюджета с референдум.
До Жоро публикува:
08 Април 2019 | 20:37
ЕВАЛА ЖОРО НАЙ ТОЧНИЯ КОМЕНТАР-ДАЛИ НЕКОЙ ОТ ТИЯ ШО КАЗВАШ АКО ИСКАТ ДА ДАВАТ СИГНАЛИ СРЕЩУ БРЪЧКОВ КИ СЕ КРИЯТ? ШО ИМ ЗАВИСИ ОТ КМЕТО? ДА СИ ГЛЯ ХОРАТА ОКОЛО НЕГО А АКО НАИСТИНА Е КРАЛ ДА СИ ТЕРА АДВОКАТ.
Жоро публикува:
08 Април 2019 | 20:16
До Бръчков: Има много хора които прецака и не те харесват като Танев, Киро петка,отскоро Сашо дългия и подобни. Но се замисли кой има най-голяма изгода от това да не си ти кандидат-кмет(и кой ще е). Не е никой от тези които е ясно, че не те обичат.замисли се кои се правят, че много те харесват и стоят до теб!
АРАП публикува:
08 Април 2019 | 20:00
НЕКОЙ АКО Е БЪРКАЛ В КАЦАТА С МЕДО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА.И АЗ ИСКАМ ДА ПОДАВАМ СИГНАЛИ ЗА ТАКИВА И КИ СИ ЗАСТАНА С ИМЕТО САМО ДА РАЗБЕРА ТА НИЯ ДА НЕ СМЕ ПО- БУДАЛИ КМЕТО КИ КРАДЕ МИЛИОНИ НАША ПАРА НИЕ КИ РАБОТИМ ЗА 500 ЛЕВА
Ванчо ПЪРВОМАЙСКИ публикува:
08 Април 2019 | 19:57
Ама че глупави коментари. Познавам лично Митко Танев.Скъсах се от смях на това че фалшивите профили са негови и той пише коментари. Наскоро си купих тръби за оранжерия от фирмата му. Представям си как си джитка на фейсбука- СМЕХ
Postradal публикува:
08 Април 2019 | 19:53
Tanew e organiziral wsichkite tezi mrusotii s koito iska da ocherni mestnata vlast.. Edno wreme mi suzdade golemi problemi taq gad. Ot zloba che go premahnaha sega se opitva da sabotira uprawlenieto
Цанева публикува:
08 Април 2019 | 19:52
А не е ли по- важно дали сигналите са верни, дали има злоупотреби в общината или Ви е по-важно кой ги е подал??? Евала на този, който ги е подал, трябва да има повече будни граждани и да няма злоупотреби с власт!
EMO публикува:
08 Април 2019 | 19:44
POMNAM KAK TOQ TANEV RAZDAVASHE PARI V MAALATA ZA DA GLASUVAME ZA DEPOTAT S NEGO BESHE I BRADCHEDO SERGO KOJTO MI E DLAJNIK
Жоро публикува:
08 Април 2019 | 19:29
Не е обществена тайна че Динев се гласи за кандидат Кмет въпреки че прави мили очи на кмета! Всячески се стреми да го елиминира, не забравяйте че строителите са с Динев с изключение на Заечки! Оттам има много информация. Сетете се и кой ще е кандидат кмет от ГЕРБ ако не е Бръчков. Не е трудно да се сетиш пак за Динев.
Божинов публикува:
08 Април 2019 | 19:21
Танев дърва поне ки ви уреде или докара... Цигането се топлиха от неговите цяла зима след изборите...
Кирил публикува:
08 Април 2019 | 19:17
Кой ще гласува за Танев като той 2 пъти се кандидатира и никой не го иска. Май забравя че когато беше издигната за депутат обикаляше ромската махала с Серго циганина и раздаваха пари и обещаваха безплатен ток и вода. Аз лично на няколко пъти ги виждам заедно пред бившия офис на ГРОБ в Петрич още по интересно е че наистина както казва Георги с фалшивия профил в фб на Иван Василев имат еднакви страсти с СерГЕЙ Димитров.
Георги публикува:
08 Април 2019 | 19:07
На всички е ясно, кой води битка за властта! Изглежда, че не му стигна зеленчуковата борса, а сега искал да се връща в герб... Иван Василев с феисбук профил, който всъщност е Димитър Танев започва яростна битка с колажи и негативни постчета с няколко фалшиви профила.
Стоян публикува:
08 Април 2019 | 19:02
Гошо Динев крои шапката на Бръчков и наесен ще му седне в столчето.
Иван публикува:
08 Април 2019 | 18:55
На всички в петрич е ясно че сигналите са от танев.нема да прости на бръчки и Динев оти го махнаха от герб.танев е създал фалшиви профили и племенника му радо барльоко му прах колажите.изгладнелата кокошка танев просо сънува.
GERB публикува:
08 Април 2019 | 18:47
MITKO TANEW NQMA DA PUSNE TAKA KOKALO I SKORO VREME KE SE VYRNE V OFISA NA GERB. ZAPRO DINEV GLEDA SAIR I SI VIKA A DANO AMA NA DALI MOQ GO6O DA SEDNE NA STOLA NA BRY4KOV. TA NALI CVETANOV E NEGOV 4OVEK U6KIM DE
верно еееееееее публикува:
08 Април 2019 | 18:42
Запалихте я като чучуло но тя ще ви го върне тъпкано
ясноооо публикува:
08 Април 2019 | 18:40
айде мирише на местни избори само ангелски иска да се доказва на цветанов

Добавете Вашия коментар

TOP