Намериха се двата изчезнали автомобила на дупнишката болница, затрупани със сняг в столичен квартал

31 Януари 2017 | 10:19
0 коментара
Общество
Намериха се двата изчезнали автомобила на дупнишката болница, затрупани със сняг в столичен квартал

Нови скандални разкрития лъснаха около бившия управител на общинската болница в Дупница Росен Тимчев. Притиснат от комисията, която извърши проверка в болницата, и от намесата на прокуратурата, Росен Тимчев е разкрил къде са двата липсващи леки автомобила, ползвани от общинската болница за линейки. Той сам завел представител на болницата в София, където в един от кварталите били паркирани двата леки автомобила - "Киа" и "Рено", затрупани със сняг.

Както „Струма” писа, двата автомобила изчезнаха малко преди Р. Тимчев да бъде отстранен от поста управител. Единият от тях Тимчев ползваше за "пътуване по служба", както той се изразяваше. Същият автомобил бе засечен, паркиран три часа пред заведение до гейзера в Сапарева баня. Тогава Р. Тимчев заяви, че щофьорът е носил документи в общината в Сапарева баня и седнал да похапне в заведението.

Персоналът на болницата усилено коментира всяко излязло на показ нарушение на Р. Тимчев, но смятат, че вина за ситуацията имат и общинските съветници, които са гласували той да поеме ръководството на болницата, след като д-р Л. Таушански беше свален от поста.

Преди гласуването на заседанието на ОбС д-р Лорета Николова изрази съмнение относно управленските качества на Р. Тимчев и попита дали той има нужното образование. Тези думи вбесиха Тимчев и той скочи в заседателната зала, като се закани да съди всеки, който се усъмни в неговата компетентност.

Както вестник „Струма” писа, в момента се води прокурорско разследване срещу Р. Тимчев за фалшифицирана диплома. До вчера беше срокът, в който той трябваше да представи на комисията фактури за похарчени 25 000 лв. от касата на общинската болница.Струма

Намериха се двата изчезнали автомобила на дупнишката болница, затрупани със сняг в столичен квартал

Добавете Вашия коментар

TOP