Наказание на горски служител за неправилно паркиране

14 Септември 2023 | 15:23
1 коментара
Общество
Благоевград
Наказание на горски служител за неправилно паркиране

Заместник-директорът на ДЛС Дикчан Здравко Камбошев ще бъде наказан, заради това, че вчера е паркирал служебния си автомобил на пешеходна пътека в Благоевград. Сигнал в социалните мрежи подава Александър Тодоров, жител на Благоевград. Мъжът прави снимки и клипове, които пуска в мрежата и изказва възмущението си от постъпката на шофьора, както и от липсата на наказание от контролните органи.

След като сигналът стига до ръководството на ЮЗДП, директорът инж. Валентин Чамбов предприема незабавни мерки. От служителя на ДЛС Дикчан са изискани писмени обяснения, в които той съобщава, че е бил в града на комисия за подборен лов, в рамките на деня е заплатил два пъти такси за паркиране чрез смс, а в конкретния случай е спрял за не повече от 10 минути, за да изпринти необходим му документ. Заместник-директорът ще бъде наказан, категоричен е директорът на предприятието.

Добавени коментари

ДГС публикува:
14 Септември 2023 | 22:53
И тоя директор не гледа какво върши , а ходи по течението и уидисва на консултанти те дето ще го хлъзнат .Тези дето най се мазнат после му го слагат. Важно е да го по използват до когато може !!!

Добавете Вашия коментар

TOP