Най-силната партия в Разлог-ПП ГЕРБ откри кампанията си, Марио Терзиев ще работи за по-добра и обединена България

14 Май 2024 | 07:51
0 коментара
Политика
Благоевград
Най-силната партия в Разлог-ПП ГЕРБ откри кампанията си, Марио Терзиев ще работи за по-добра и обединена България

С водосвет за здраве и с пожелание за добри дела в името на община Разлог и България, кандидатът на ПП ГЕРБ за народен представител Марио Терзиев, придружен от съпругата му Жанета и 9-годишната му дъщеричка Никол, в присъствието на кмета на община Разлог Красимир Герчев, общински съветници и членове на ПП ГЕРБ, симпатизанти, граждани и гости, стартира предизборната си кампания.

Малката Никол плисна менче с вода и здравец пред знаменното шествие на ГЕРБ Разлог – за да върви по вода на нейния баща.

Тържествен водосвет  в храма „Свето Благовещение" отслужи отец Янко Русков – с благословия за успешно начинание, за здраве, разум и любов.

„Вълнувам се за отговорността и пътя, по който поемам .- сподели Марио Терзиев, общински съветник на ПП ГЕРБ. – За мен е чест, че се издигна моята кандидатура, че зад мен застана партията, кметът на общината Красимир Герчев, д-р Емил Тончев, синпатизанти,съмишленици и приятели. И в тази битка не съм сам и съм силен с хората, приятелите, които ме познават, защото доверието не се печели за ден. Тръгвам към изборите за Народно събрание, за да мога да бъда полезен, за да отстоявам интересите на хората на моята община Разлог, на Югозападна България. Защото е крайно време да имаме стабилен парламент, правителство и стабилно развитие. Вярвам, че всички мечтаем да живеем в по-добра страна, с по-добри закони."

Марио Терзиев е роден в гр. Разлог, на 47 години, семеен, с дъщеричка на 9 години, лесовъд. 20 години работи в системата на горите – в Горско стопанство Разлог и Регионална дирекция по горите. От 7 години управлява собствена фирма за дърводобив с екип от над 40 души. За него е задължително да се направят промени в закона за горите, за да стане отново този така важен български отрасъл конкурентноспособен на международните пазари.
Марио Терзиев е човек, който с всичките си сили помага. Той е добър съпруг и най-добрият баща, според малката Никол, добър човек и боец, който печели битки най-вече за добрите каузи.
 


С МАРИО ТЕРЗИЕВ РАЗЛОГ ИМА РЕАЛЕН ШАНС ДА ИМА СВОЙ ДЕПУТАТ!
Гласувайте!
ЗА ДОБРИТЕ КАУЗИ! ЗА ОБЩИНА РАЗЛОГ! ЗА БЪЛГАРИЯ!
ПП ГЕРБ Разлог – с номер 22 и преференция 106 на Марио Терзиев

Най-силната партия в Разлог-ПП ГЕРБ откри кампанията си, Марио Терзиев ще работи за по-добра и обединена България
TOP