Най-младият кандидат за кмет на Благоевград се регистрира за участие в изборите!

29 Май 2021 | 11:34
0 коментара
Политика

Днес Стефан Делиов направи финалната стъпка към участието си в частичните местни избори за кмет на община Благоевград.

Докато той и екипът му входираха в ОИК Благоевград регистрацията му за кандидат кмет на общината, негови съмишленици и поддръжници го чакаха пред сградата за да го поздравят и да му пожелаят успех.

Младият благоевградчанин е издигнат за кандидат от Коалиция “Ние, Гражданите”, която е сформирана от граждански сдружения и е добре позната с борбата си срещу “партиите на статуквото”.

Стефан Делиов се впуска в битката за кмет под номер 4 в интегралната бюлетина, който според публикация в официалната му страница във Фейсбук, символизира “ново начало, усилена работа и край на страданията”!

“Най-важно за мен е общината и градът ни да поемат в положителна посока. Време е институциите да заработят заедно и в интерес на гражданите и местния бизнес. Съзнавам дълга и отговорността, които нося, когато заставам пред жителите на община Благоевград, за да поискам тяхното доверие и заявявам, че то ще бъде оправдано!” - бяха първите думи на кандидата след регистрацията му ОИК.

Екипът ни ще продължава да Ви информира своевременно за всичко, случващо се около предстоящите ни частични местни избори.

TOP