Най-красивите дами на планетата дефилираха в Банско

08 Ноември 2019 | 11:29
5 коментара
Култура

Банско събра най-красивите дами на планетата.

Красота, стил и талант вплете в себе си десетото, юбилейно издание на конкурса "Мисис Планет", който се проведе в Банско на 7-ми ноември.

Най-красивите омъжени дами на планетата дефилираха на сцената на Посетителски-информационен център Банско и впечатлиха публиката с различните си визии и умения. Финалът премина в три тура, а темата на тазгодишното издание бе "Екопланет-да запазим земята чиста за нашите деца".

Тематични бяха и костюмите на претендентките в началото на конкурса, силно повлияни от природните красоти на планетата. 

Единайсетте участнички от Беларус, Северна Македония, Казахстан, Монтенегро, Малайзия, Южна Африка, Крим, Украйна, Индия, Северна Африка и България бяха поздравени от малките танцьори на "Силвана денс" и прекрасните певици от трио "Пиринка", акомпанирани от гайдаря Лазар. 

В първата част, красавиците представиха държавите от които идват, чрез традиционни костюми. Ослепителната Мариана Атертон, провъзгласена за най-красивата омъжена бургазлийка, бе в българска народна носия.

Рундът на талантите показа танцувалните, певчески и художествени умения на дамите, които не пестиха сили и енергия, за да впечатлят журито. 

На финала, участничките се появиха с вечерни тоалети на топ дизайнери от своите държави, а краят бе отбелязан със страхотен коктейл, на който трио "Пиринка" поздрави победителките с традиционни фолклорни изпълнения.

Добавени коментари

Нека я оставим да потъне публикува:
09 Ноември 2019 | 14:36
Какво сте се заели да и отговаряте на тази мърша? Призовавам ви, престанете - така я зареждаме с нови сили! Оставете я, тя в момента потъва бързо и безславно, нека си стигне дъното сама! Да гледаме напред и да не се занимаваме повече с морално изпаднали и алкохолизирани псевдо пиарки. Нека си пишше , нека се мисли че е Феникс, че е чиста порода и т.н. Тази жена не е добре и няма какво повече да й обръщаме внимание! Колкото повече й отговаряме, толкова повече тя ще се чувства значима!
До Венета публикува:
09 Ноември 2019 | 14:02
Венетке, милата ми, ти съсвсем се побърка май, а? Трудно ли ти е сега, като не си част от ВИПа, боли ли падането от високо? Бягството ти във София беше едно унизително фиаско, нали знаеш колко сме се смяли ние банскалии? Знаеш ли че Банско много бързо ще те забрави - защото не постигна нищо тука, мила, нищичко градивно и позвитивно не направи. За нас ти си нищо и никаква некадърна вещица, а за вликия ти "пиар" в града се носят легенди, разказват се вицове и много се смеем на "професионализма" ти. Как ни наричаше през фейсбука и навсякъде по форумите - селяндури, селски пръчки и тем подобни... Наистина ли мислиш, че ти се обиждахме, че ти се връзвахме? Не , мила, не - алкохолизирана зла и самотна бабка няма как да ни обиди! Към теб изпитвахме само отвращение и погнуса, нищо че се величаеш като "ЧИСТА ПОРОДА". Само да ти кажа, чистата порода не води на джибре, водка и опвръщано, нито криволичи вечер пред квартирата си, псувайки като каруцар. Хич не ти завиждам мила, даже те съжалявам вече - остана си сама със злобата си и профила във фейсбук (осъзнаваш че освен изявите ти във фейсбук, друга работа ти нямаш...) А твоите Жоро и Павлинка - дай им месец, два и направи равносметка - останаха ли с теб или те изоставиха да потънеш в незвестност в големия град...
Проскубана кокошка, ... публикува:
09 Ноември 2019 | 13:40
...а не феникс.А този конкурс не беше ли замислен от Монтофон Икономов неговата пи арка,самонаричаща се "феникс"??? А сега плюва по себе си!!! Ха-ха-ха-ха - това се нарича плиткоумие,достойно за един "феникс"!Ха-ха-ха-ха-аааа!
Пирински орел публикува:
09 Ноември 2019 | 13:30
Да ви сера на "много по-стойностните събития"!А "феникса" да ги изкълве!
Феникс публикува:
08 Ноември 2019 | 18:36
Селски пръчки! Селяндури! Празен съд силно дрънчи!! Ха-ха, да ви имам и конкурсите плиткоумни да ви имам! С Жоро Икономов сме организирали много по-стойностни събития! Това ли успяхте милички, на повече май не се надявате, а! В Банско съм летяла с орлите милички, сега гъски пасат там ...

Добавете Вашия коментар

TOP