Награди от Детския Пирин Фолк дойдоха в Банско

29 Август 2022 | 16:43
3 коментара
Култура
Награди от Детския Пирин Фолк дойдоха в Банско

За шести път, в Сандански се проведе Детски Пирин фолк като прелюдия към същинския фестивал Пирин Фолк.

На детското издание на фестивала бяха допуснати едва 15 даровити изпълнители на фолклорна музика от цялата страна. Сред тях, представителите на Банско бяха впечатляващ брой.

Талантът на децата ни беше оценен по достойнство от жури и публика. Сред отличените участници на музикалния конкурс за деца е Михаела Бояджийска, която е класирана на второ място, а сестрите Ивана и Ивона Млачови получиха особено ценната „Награда на публиката”.

Само ден след участието си в Сандански, Михаела отново се представи на високо ниво и спечели първото място в своята категория на фестивала „Свири ми се, пее ми се, оро ми се игра” в с.Баня.

Пеенето на Катерина Юнчова също беше впечатляващо и тя спечели трето място в категория „Индивидуален изпълнител 13-18 години“.

Добавени коментари

Аааааа публикува:
29 Август 2022 | 23:48
Лайно смачкано, те който под всяка статия за Банско пишеш грозните си и тъпи коментари за тоя и оня и едни и същи, ти който цял живот се мазниш и лижеш гъзове, ти който правиш copy, paste и разпращаш за да се издигаш в очите на някой си жалък, прост и ограничен, ти си маша, подлога и цял живот не си изкарал пет пари с честен труд. Всичко е подаяния, на черно и от лизане на дупе гащи. В този сайт освен ТИ и още 2,3 които се знаят друг не пише. Хората знаят и познават и Александър и всички срещу които пишеш, ти не подронваш авторитета им, а унижаваш и опропастяваш себе си и рейтинга доста ти падна. Жалък си доста, смешко!!! На всяка статия един и същи коментари знаем и сме виждали кой ги пише знаем доста историйки за теб плъх. И на пиринско рейтинга му пада, под статиите се пишат неуместни и несвързани неща далеч от статията.
Aaaaaa публикува:
29 Август 2022 | 23:36
Лайно смачкано, те който под всяка статия за Банско пишеш грозните си и тъпи коментари за тоя и оня и едни и същи, ти който цял живот се мазниш и лижеш гъзове, ти който правиш copy, paste и разпращаш за да се издигаш в очите на някой си жалък, прост и ограничен, ти си маша, подлога и цял живот не си изкарал пет пари с честен труд. Всичко е подаяния, на черно и от лизане на дупе гащи. В този сайт освен ТИ и още 2,3 които се знаят друг не пише. Хората знаят и познават и Александър и всички срещу които пишеш, ти не подронваш авторитета им, а унижаваш и опропастяваш себе си и рейтинга доста ти падна. Жалък си доста, смешко!!!
Не забравяйте! публикува:
29 Август 2022 | 21:53
Такива успехи не идват сами! А именно:Те са благодарение на големите грижи и амбиции на нашия кандидат депутат,незаменимият г-н Александър Мацурев.Затова на идващите избори за него да не гласува никой!

Добавете Вашия коментар

TOP