Наглост! Беднякът-милионер Цветан Цветанов прибира всеки месец добавката от 50 лв. за пенсионерите

11 Март 2021 | 12:44
9 коментара
Общество

6 апартамента, гараж с луксозни коли, маркови дрехи, трансатлатически пътешествия, милионер-благодетел, щерки по скъпи университети и участие в „дебели“ обществени поръчки.

Имущестото на Цветан Цветанов е известно в цяла България, но едва преди няколко дни стана ясно, че любителят на луксозни имоти смуче пари и от още едно място. Оказа се, че след напускането си на парламента физкултурникът-милиционер успял да се пенсионира и паралелно с милионите на Вълнев започнал да добавя и по 1400 лв. пенсия към портмонето си. Както обаче вече сме писали, наглостта и алчността на бившия втори не познават граници. За това говори и фигурата на един леко брадат мъж в спортен анцуг, който всеки месец чинно чака на опашката пред Пощата на кв. „Изгрев“. Чака, за да получи добавка от 50 лв. към своята пенсия. Пари, които се отпускат благодарение на доскорошния му началник Бойко Борисов.

„Реших да ви пиша, защото съм много възмутена. На всяко 15-то число на месеца съм първа пред Пощата за добавката от 50 лв. Винаги съм взимала минимална пенсия и тази добавка много ми помага. Но просто не мога да преживея наглостта на Цветанов, който вече 9 месеца подред чака заедно с мен да си получи парите. И знаете ли какво? Докато чака пред пощата, встрани е паркирал един огромен черен джип, който сигурно струва колкото пенсиите на всички софиянци. Веднъж не се сдържах и го попитах не го ли е срам. Той ми вика: „Не, пари са, полагат ми се“, тюхка се пенсионерка от квартала на бедняка-милионер.

/източник - Вестоносец/

Добавени коментари

До Икономовото публикува:
12 Март 2021 | 07:03
Икономов за нищо не ставаш. Погледни се какъв си че за подигравка те взимат. Но явно не ти стигат тези пари който открадна. Алчността ти е много голяма . Вероятно манастира който направи замисмлисе се дали щети е на сърце от откраднате милона. Алчник, зависник и курварин.
баба Вуна публикува:
11 Март 2021 | 22:25
А Камбитов пенсионер ли е ?
Банскалия публикува:
11 Март 2021 | 20:30
Икономов,синчето ти няма ли да почне работа някъде или ще обикаля по цял ден с чисто новата Хонда по Банско?Явно жена ти изкарва доста като зъботехник и не му се налага на синчето да работи.
Дрън-дрън публикува:
11 Март 2021 | 17:35
Бля-бля.
До всички българи: публикува:
11 Март 2021 | 17:29
Българи! На изборите излезте всички и гласувайте,за когото искате.Избор има-30 партии. Гласувайте за всеки,който си изберете,НО НЕ и за Бойковци и Цветанчовци! На тях им сърбахме попарата.Но ако всички гласуват със сигурност ще се променят нещата! А всички това искаме.
Пази Боже слепо да прогледне публикува:
11 Март 2021 | 16:25
Вчерашни смърдльовци - днешни милионери ...това е новата партия на милиционера физкултурник ! И всички. на хранилката на ГЕРБ ....как става тая бе “ отворковци алчни и полуграмотни ...??? Но днес по БТВ Доц. Мангъров и .Дончева му разкатаха фамилията на тоя смешник и му напомниха кой е ...— един полуграмотен шофьор вфъзкар и после вифаджия — връзкар и даскал по “ гони топка”...:)) Голямо образование , голям капацитет ...??? И с юг към айдуклука ....6 апартамента скъпарски коли ....и се реди за пенсионерските добавки ....—жалък мизерник нагъл ! Е от такива изроди дето не са познавали парите преди да се наврят в политиката сме на тоя хал ! И отново им се краде...хареса им баницата без пари ...Повръщане за вас безродници жалки !....ще си платите за всичко ...един ден !
аз публикува:
11 Март 2021 | 15:51
изключително достоверна информация и отлично подготвена статия... ебаси цирка сте :)))
Леле леле публикува:
11 Март 2021 | 14:29
Не му стигнаха на Икономов милионите от Царуването,та и помощи да прибира!!!Наглец!!!Та и депутат пак иска!!!Нема вече прости да гласуват за него!!!
Деси публикува:
11 Март 2021 | 13:19
Мильонера Г. Икономов се редеше на опашка пред бюрото по труда в банско една година да смуче помощи????

Добавете Вашия коментар

TOP