Над 600 празнуващи на ловната вечеринка на ЛРС - Петрич

27 Февруари 2023 | 11:38
0 коментара
Хайлайф
Над 600 празнуващи на ловната вечеринка на ЛРС - Петрич

Впечатляваща ловна вечеринка организираха ловците и риболовците заедно със своите семейства от ЛРС-Петрич. Повече от 600 празнуващи се събраха на 25 февруари в ресторант „България“ след двегодишното прекъсване на празника заради ковид пандемията.

Официални гости бяха председателят на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, кметът на Община Петрич Димитър Бръчков, председателят на ЛРС-Благоевград Иван Василев, ръководителят на ЛРС-Гоце Делчев Иван Горанов, председателят на ЛРС-Сандански Кирил Спаневиков, председателят на ЛРС-София-изток Георги Тошев, народният представител Костадин Стойков, дългогодишният счетоводител на НЛРС-СЛРБ Бойка Костадинова, експертът в Националната организация Мария Рангелова и ветеранът Димитър Китанов, всеотдаен кореспондент на съюзните медии.

[Мъжът ми е на 45 и с една капка ме довежда 5 пъти до...]
Мъжът ми е на 45 и с една...
[Студентката забогатя от онлайн валути и разкрива тайната си за успех]
Студентката забогатя от...
[Носете го преди лягане, за да изчистите тялото си от токсините за една нощ]
Носете го преди лягане...
[Не е завършила основно училище. Сега печели 17500 ЛЕВА от криптовалута]
Не е завършила...

По думите на дългогодишния управител на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, той на такова грандиозно ловно тържество не е присъствал.

Стартът на тържеството бе даден с водосвет от отец Ангел за здраве, ловни успехи и благополучие. Всичките 600 празнуващи станаха на крака за „На многоя лета“ и създадоха невероятна атмосфера и дух.

Председателят на НЛРС-СЛРБ инж. Василев поздрави семействата на ловците, които ги подкрепят в тяхното хоби, и пожела здраве и успех.

Кметът на общината потвърди, че е впечатлен от атмосферата на другарство, което вижда в ловните редици.

На традиционната томбола с предметни награди бяха три ловни пушки намериха новите си собственици, а за доброто на настроение на присъстващите се погрижи оркестър „Оги бенд“.

Добавете Вашия коментар

TOP