На вниманието на КЗП! Благоевградчани пропищяха от пишман хотел във Велинград, мръсотия, запушени сифони и кошчета преливащи от боклук сред "промоциите" в СПА пакета!

13 Юни 2018 | 17:40
2 коментара
Общество

Четири звезден хотел във Велинград сюрпризира повече от неприятно група благоевградчани избрали го за да почиват в него.

Става въпрос за хотел „Селект” в курортния град, в който по думите на потърпевшите мръсотията е издигната в култ, въпреки рекламата за лукс и качество, с която от маркетинговия отдел зарибяват клиентите.

Не стига всичко това, но за да бъде картината пълна, отношението на персонала към гостите на съоръжението е повече от брутално, твърдят още потърпевшите.

Почиващите се свързаха с медията ни и обясниха, че подобно арогантно отношение е най - малкото недопустимо.

„Клиентът си е клиент, независимо от всичко. В цивилизованите държави в света, той е на почит и уважение. Останахме потресени от картината в хотела, който избрахме за почивка с голямо желание. Резервирахме местата си он лайн още преди месец и с нетърпение чакахме да дойде момента, когато ще се настаним. Сред толкова хотели във Велинград се спряхме именно на него, заради доброто впечатление, което ни направи в интернет и нещата, които предлага на добра цена. /б.р. 45 лв. на ден с включена закуска, обяд и вечеря/.

Какво бе изумлението ни обаче, когато на място всъщност с очите си видяхме трагичната картинка. След като се настанихме в стаите, видяхме, че сифоните са запушени от косми. Дограмата на прозорците е раздута, овехтяла и износена. Добре, че е лято, та хладния въздух, който влиза през прозорците отвън се понася. Не ни се мисли, какво щеше да е зимата, когато тиферича буквално ще е в стаите, въпреки иначе затворени прозорци. Кърпите в банята, които се очаква да бъдат бели се оказаха мръсно - бели с жълти петна по тях и като гарнитура към гледката - кошчета преливащи от боклук.

Най- погнусени останахме от матраците на леглата, които не стига, че са стари и износени, са и целите белязани от дървеници. Оплакахме се на рецепцията, откъдето обаче вместо да вземат жалбата ни ан сериозно и за огромно наше учудване не ни обърнаха почти никакво внимание. Казаха, че ще изпратят човек за сифона, но такъв така и не се появи, наложи се сами да търсим майстор. След това помолихме за камериерка да дойде да почисти и смени бельото и кърпите, все пак сме заплатили в пакетната цена подобна услуга, така и никой отново не се появи. Искахме да говорим с управителя и пак греда. Казаха ни, че не е на място в хотела и не знаят кога ще дойде. И така … четири дни, все го нямаше или не знаеха къде е. За храната да не говорим, която уж се води в изобилие.. Нищо подобно, оскъдна от всякъде, няма и достатъно посуди за да се обслужи човек. На няколко пъти ни се наложи да се изчакваме при хранене, докато се набавят чинии за всички и се зареди отново кухнята”, завършиха разказа си почиващите.

Екип на Pirinsko.com потърси за коментар по темата управителя, но и ние подобно на ожалиилте се ударихме на камък. От рецепцията любезно ни обясниха, че шефа отново го няма и не знаят кога ще бъде на място.

Медията ни остава отворена да публикува и неговия отговор във връзка със случилото се.

Добавени коментари

А дано, ама надали... публикува:
13 Юни 2018 | 20:08
Да очакваш за 40-45 лева чудо е като да заредиш дизел за 1.2о лева! Какво ли има там ? Бягайте далеч от такива ТОП оферти!
Ха Ха публикува:
13 Юни 2018 | 18:21
Методи Миразчииски от Покровник е Управителя там. Пълна скръб е този хотел през последната година. Но хората го разбират, когато пристигнат на място и са платили едни пари.

Добавете Вашия коментар

TOP