На Велики Четвъртък Анелия Дункина и Иван Дебелушин подписаха граждански брак в кабинета на кмета в община Разлог

13 Април 2017 | 22:15
0 коментара
Любопитно

НА ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК В ОБЩИНА РАЗЛОГ КМЕТЪТ КРАСИМИР ГЕРЧЕВ БРАКОСЪЧЕТА

МЛАДОЖЕНЦИТЕ ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА ПИ-АРА АНЕЛИЯ ДУНКИНА И КОМПЮТЪРНИЯ

СПЕЦИАЛИСТ ИВАН ДЕБЕЛУШИН

 

Когато любовта стане по-силна от приятелството се ражда семейство.

На Велики Четвъртък Анелия Дункина и Иван Дебелушин подписаха граждански брак в кабинета на кмета в община Разлог. С този акт гласът на Разлог спази своето обещание - ако се омъжи, да го направи в кабинета на кмета.

Церемонията се проведе в присъствието на кумовете Севделина и Петър Колеви, скрепена от кмета на община Разлог Красимир Герчев.

Най-младото семейство на община Разлог  получи своите сватбени халки лично от ръката на кмета Красимир Герчев, който вдигна и първата наздравица  за младото семейство.

 „Пожелавам ви от сърце дълъг и честит семеен живот. – каза той. - Съхранявайте я, носете я в сърцата си, предавайте я на децата си. Бъдете благословени и честити! За мен като кмет няма по-велика  радост от създаването на ново семейство.  Пожелавам да се сбъднат всичките ви мечти, да сградите добър дом, да го напълните с деца, да се радвате на внуци и правнуци. Честито! „ – каза още кметът и поднесе сватбен подарък по случай гражданския брак.

 

Двамата влюбени получиха стотици поздрави от колеги и приятели. Младото семейство се готви и за разложка сватба през лятото. 

ЧЕСТИТО!

 


 

Добавете Вашия коментар

TOP