На територията на Област Благоевград са станали следните ПТП-та през изминалото денонощие

10 Ноември 2016 | 12:38
0 коментара
Криминално
На територията на Област Благоевград са станали следните ПТП-та през изминалото денонощие

На 09.11.2016г. около 02:00 часа на път II-19 в района на местността „Предел“, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 33-годишен водач от гр.Сливница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока гр.Разлог, след ляв завой се завърта на пътното платно, излиза в дясно от пътя и се блъска странично в крайпътно дърво. В резултат на инцидента са пострадали: водачът на автомобила, който е с временна опасност за живота и 33-годишен мъж от гр.София, пътуващ в него, който е с натъртване в областта на гърдите. Пострадалите са настанени за лечение в МБАЛ-Разлог.

            На 09.11.2016г. около 10:20 часа на път II-19 в района на с.Градево, общ.Симитли, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 46-годишна водачка от гр.Разлог, движейки се в посока от гр.Разлог към гр.Симитли и изпреварвайки влекач „Скания“ на забранен участък от пътя за изпреварване, се удря челно в насрещно движещ се лек автомобил „Фиат Стило“ с 42-годишен водач от гр.Банско. В резултат на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачите на двата леки автомобила, които са настанени за лечение в МБАЛ-Благоевград, както и пътуваща в лекия автомобил „Фиат“ 40-годишна жена от гр.Банско, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

            На 09.11.2016г. около 17:40 часа на бул.“Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Благоевград, лек автомобил „“Фолксваген Голф“ с водач И.Н. /41г./ от гр.Кюстендил, блъска 19-годишен мъж от с.Горно Дряново, общ.Гърмен, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. С натъртвания в областта на тялото и без опасност за живота е пострадал пешеходецът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. В резултат на извършена проба с техническо средство е установено, че водачът на лекия автомобил е шофирал с наличие на 0,46 промила алкохол в издишания въздух.

            На 09.11.2016г. около 20:10 по ПП1 Е-79 в района между гр.Кресна – гр.Симитли, лек автомобил „Опел Астра“ с 20-годишен водач от с.Първомай, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока гр.Симитли, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно движение и се преобръща по таван. След извършен медицински преглед водачът на автомобила е освободен за домашно лечение с охлузни рани в областта на десен крак и челото. След направена справка е установено, че същият е шофирал без наличие на свидетелство за управление.

Добавете Вашия коментар

TOP