На предстоящото дерби фенове на ПФК Левски ще бъдат настанени в сектори А и Б, а тези на ПФК ЦСКА София-в сектори В и Г

06 Април 2024 | 22:30
0 коментара
Спорт
София
На предстоящото дерби фенове на ПФК Левски ще бъдат настанени в сектори А и Б, а тези на ПФК ЦСКА София-в сектори В и Г

СДВР напомня, че съгласно подписан протокол от работна среща между всички заинтересовани страни, включително и ръководствата на ПФК Левски и ПФК ЦСКА София, проведена във връзка с предстоящото дерби между двата отбора, в сектори А и Б ще бъдат настанени фенове на ПФК Левски, а в сектори В и Г фенове на ПФК ЦСКА София. Това съобщиха от МВР.

Лъвчета на входове 10, 11, 23 и 24 са определени за буферна зони и в тях футболни фенове няма да бъдат допускани. Фенове с обозначителни знаци на Левски няма да се допускат в сектори В и Г, и респективно в сектори А и Б няма да се допускат привърженици с обозначителни знаци на ПФК ЦСКА София.

Както БТА писа по-рано днес, във връзка с големия интерес към двубоя между Левски и ЦСКА-София в неделя, 7 април, са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без билети или с фалшиви такива, информираха от ПФК Левски. На работна среща между СДВР, ПФК Левски и ПФК ЦСКА-София бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион "Васил Левски“. На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.БТА

Добавете Вашия коментар

TOP