На огледалната дата 20.02.2020: Бум на сватби

16 Февруари 2020 | 14:52
0 коментара
Любопитно

История за любов под звуците на Менделсон и то на специална, огледална дата. Следващата в календара е 20.02. през високосната 2020-а. Интересът е изключително голям, а сред всички двойки изпъква бъдещото семейство Манукян – те вече очакват първото си дете, предава Нова телевизия.

Петя и Златан се запознават в интернет. За нея това е било любов от пръв поглед, а за него 4-годишен период, в който все още се опознават, но признава, че и при него любовта е пламнала още в самото начало.

На 4 декември миналата година Златан иска ръката на своята избранница. Без да се замисля, Петя казва своето „да“, което е ключово за определянето на тяхната дата, за сключване на брак 20 февруари. „Той избра датата, дори не се замислих. Не толкова случайно, но търсихме двойките, все пак сме двойка. Две деца ще имаме, но се надявам, че още две чакаме. Има време, а впоследствие аз прочетох, че всъщност има голямо значение тази дата, тези двойки, предвещава щастие на двойката, която сключи брак“, каза Петя и Златан.

И много други двойки като Петя и Златан смятат, че символиката на повтарящите се цифри е знаково за брачния им съюз. Пример за това са младото семейство Яна и Цветан Химчеви, които си казаха заветното да на 09.09.2019-а. „Лично не сме мислили, просто датата ни хареса и така…  смятаме, че би носила късмет“, казаха още двамата.

От Дома на младоженците в Пловдив отчетоха бум на младоженци. „10 ритуала, в централна зала и още толкова – 10 ритуала в зала „Тракия“. 20 сватби на 20 февруари 2020-а – най-желаната ни дата“, заяви Чудомира Пинджева – и.д. управител на ОП „Радостни обреди“ в Пловдив.

Според служителите от „Радостни обреди“, обяснението за повишения интерес е закодирано в цифрите, но за Петя и Златан щастието и успешния брак между двама души се базират на съвсем друга основа. „Първо да търсят правилния човек и след това да сключват брак и да бъдат заедно. Все пак, трябва да се отдават на емоцията хората. Не може да мислиш твърде много в тези неща. Многото мислене не е на хубаво“, добавиха двамата.

Добавете Вашия коментар

TOP