На днешния протест! Благоевградчанин култово: Ще бия кмета Стоянов като куче

28 Юли 2023 | 10:29
15 коментара
Общество
Благоевград
На днешния протест! Благоевградчанин култово:  Ще бия кмета Стоянов като куче
„Искам пред всички да кажа, че ще бия кмета Илко Стоянов като куче и то пред Общината“.

Това заяви по време на днешния протест срещу насилието над кучетата гневен гражданин на Благоевград. Той афектирано допълни, че двете му кучета също са били отровени, за което лично обвинява градоначалника.

Думите му бяха подкрепени и от останалите протестиращи, които заявиха, че в града масово умират домашни и бездомни кучета след умишлено хвърляна отрова. Работата на Общинския приюта протестиращите пък определиха като нехуманна и изцяло нарушаваща Закона за защита на животните.

Както информирахме, над 50 човека излязоха на протест пред сградата на Община Благоевград с искане за оставка на кмета, уволнение на общински служители, които са замесени в жестоките нехуманни действия към кучетата в областния град.

Протестът е организиран от гражданска инициатива "Справедливост за Мечо", Сдружение "Помощ за животните - Дара", любители на животни, представители на неправителствени организации и недоволни граждани от Общината. 

Хората настояват за адекватни действия от страна на местната власт за овладяване на популацията на четириногите и най-вече за хуманно отношение към животните. Те уточниха, че са свидетели и са подавали десетки сигнали спрямо действията на служителите на общинския приют, които според протестиращите упражняват жестокост спрямо кучетата.

Гражданите скандираха "Оставка“, като призивът им е насочен към общинския кмет Илко Стоянов. Те настояват  за затвор за служителите на общинския приют, които упражняват насилие спрямо животните, както и за Незабавно уволнение на Елена Миразчийска и Димчо Киров от общинския инспекторат заловени да транспортират и изхвърлят упоени кучета на територията на други общини

Дали от страх или от нещо друго, така или иначе представител на общината в Благоевград не се появи на протеста за да изслуша и разговаря с хората, които пък от своя страна влязоха на сесията на общинския съвет днес.

 
На днешния протест! Благоевградчанин култово:  Ще бия кмета Стоянов като куче
На днешния протест! Благоевградчанин култово:  Ще бия кмета Стоянов като куче
На днешния протест! Благоевградчанин култово:  Ще бия кмета Стоянов като куче

Добавени коментари

Гоше публикува:
30 Юли 2023 | 08:31
Бой, е@а@ье и чалга за Кафевио!
Мдаа публикува:
29 Юли 2023 | 07:55
Продължавай да опитваш, ще се получи:)
до Мда публикува:
29 Юли 2023 | 03:36
Секто, пред цял град станахте за смях хах... Нали пишехте, че имате много доказателства и снимки, лъжата я нямате за нищо, затова станахте за смях! ;) нито съм от инспектората, нито от общината като цяло. Обикновен гражданин съм и виждам колко сте жалки и смешни... Опитвате се да ни лъжете и да ни набивате чивии за да се настроим срещу кмета, но това няма да ви се получи! Ние вярваме на кмета и ще го подкрепим отново на изборите!
Мдаа публикува:
28 Юли 2023 | 22:03
Тъпото парче от Инспектората пак се появи. Пич, смени репертоара!!! Знам, че ти е мнооооого трудно, но се пробвай. Ще успееш, дори да е една думичка:)
До Емил рахита публикува:
28 Юли 2023 | 18:51
Тебе Емиле дърто гейче изсъхнало кекаво, тебе скоро ще те ебат и бият не като куче, а като маче в дерек... И не само тебе, и долната ти семка ше падате като талпи, УМРЕЛ смешник симитлишки, веднага изчезвай в симитли да духаш лайнар!!! Ще те видим какъв бияч си и колко заплашваш, такъв шамар ше изедеш зъбите ше ги глътнеш и ше ги миеш през гъза!!!
До гражданин публикува:
28 Юли 2023 | 18:48
Тоя Николай, тормозеше хората плашеше ги с глоби, шивашки цехове ако не му дават тениски ще ги тормози, като им казваше... Куп още други злоупотреби направи тоя дебелак, и като го хванаха ,че злоупотребява и директно го изгониха! Евала на кмета, че не позволява злоупотреби и схеми в града! Благоевград има бъдеще с Илко Стоянов! Николай Шайбата черкезовото бише страхливо, където и да е работил, постоянно е правил интриги и злоупотреби, никъде не го искат на тоя шишко, отвсякъде го гонят... Само не знам защо неговите сегашни колеги от сота му се водят по издухалия акъл като те самите го знаят що за стока е и те самите са признавали какъв идиот интригантски е... Дано се осъзнаят на време...
Гражданин публикува:
28 Юли 2023 | 18:06
Николай, вярно ли е това, което пише Шайбата?
шайбата публикува:
28 Юли 2023 | 16:38
какъв Николай бре, благоевградчанин хахаха кольо шайбата е най-големия мишок, питайте го колко шамари е изял през годините тоя дебелак СМРЪДЛИВ тоя е утрепка и гъзолизец на където духа там лиже умрелото куче! Уволнен от общината, защото злоупотребяваше с работата си е такъв е смешник
До Емил мършата изсъхнала публикува:
28 Юли 2023 | 16:37
Копеленце долно, с тея изсъхнали ръчички като 15 годишна пичка си , такъв шамар ше изедеш скоро време ,че зъби нема да имаш в смръдливата ти уста ... Да ви еба и умрелите утрепки където сте целото ти семейство, лайнар!!!
До Емил публикува:
28 Юли 2023 | 16:33
Емиле мършо изсъхнала, 20 кила си с мокри гащи кой ще биеш ти бе ПОМЯР, ше ти гоня гарес.докато не ти пречукам теб и твойто мършаво племе !!!
Благоевградчанин публикува:
28 Юли 2023 | 16:09
Браво Николай! Ти си истински и достоен гражданин на Благоевград, а не някакъв плужек и лизгар!
Хахаха Браво На Сектата публикува:
28 Юли 2023 | 13:46
Много ви е слаба сектата бре издухали мозъци хахахаха 15 човека дебили
Очевидец публикува:
28 Юли 2023 | 12:32
Леле смешници, смешници! 3-4 човека и 15 полицаи и журналисти
Асен публикува:
28 Юли 2023 | 11:23
Преброих 25 палячовци, къде ги видяхте, че са над 50. Около дузина журналисти и полицаи, и 2-3 заблудени човека
Сот 161 публикува:
28 Юли 2023 | 10:38
Ей Николай черкезов, ти ли ще биеш кмета бе. Нали до вчера работеше в Инспектората и ти! Нали кмета те уреди там да може да си връщаш кредитите.. палячо!!

Добавете Вашия коментар

TOP