На 6 август откриват официално реконструираният стадион на Разлог

23 Юли 2015 | 12:22
2 коментара
Общество
На 6 август откриват официално реконструираният стадион на Разлог

Най-добрият стадион в Югозападна България ще бъде официално открит по подобаващо грандиозен начин. Реконструираният стадион на Разлог ще бъде открит на 6 август с демонстрация на спортните клубове от града и концерт на българската поп изпълнителка Михаела Филева.

Модернизираното спортно съоръжение в Разлог е едно от най-добрите в Югозападна България и дава повод за гордост и самочувствие както на спортните клубове от община Разлог, така и на местното население.

Направен е ремонт и реновация на съществуващите сгради, изградени са нови парапети и огради, реновирани са трибуните. Трибуните са разделени според изискванията на две зони - места за гости и такива за домакини, със съответната буферна зона между тях. Монрирани са нови пластасови седалки с облегалки в зелено и оранжево, с които е изписано „Разлог”. Капацитетът на стадиона в Разлог е 6000 седящи места. Изградена е козирката над трибуните и е монтирано видео табло, които допълват модерния облик на стадиона в планинския град. Изградено е ново помощно тренировъчно игрище за целогодишно използване с подходяща настилка от изкуствена трева и осветление. Ремонтираните три сгради - съблекални и помещения за треньори, медицински кабинет и съблекалня съдии, помощно помещение, имат също изцяло нов вид. Създадена е достъпна среда за хора в неравностойно положение, като местата за инвалиди са пред трибуните, като достъпът до тях се осигурява от централния вход на стадиона, по съществуваща асфалтирана алея.

На 6 август откриват официално реконструираният стадион на Разлог

Добавени коментари

шаламане публикува:
24 Юли 2015 | 08:02
Сигурно , нареда и GL -ите на тревата да ги вида хората а татарския вальо BMW X5 .а гейчев с той скапан нисан сигурно ,че го е срам
финансист № 101 публикува:
23 Юли 2015 | 14:51
Герчо, колко милиончета гушна и от финансите на тоя стадион?Добре те изучи на крадлив занаят бащицата Любето татарското мекере.

Добавете Вашия коментар

TOP