Мъжът, пребил пастир в с. Големо село, е обвиняем за грабеж над жертвата си

15 Март 2024 | 00:29
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Мъжът, пребил пастир в с. Големо село, е обвиняем за грабеж над жертвата си

Мъжът, пребил пастир в Бобовдолско, е обвиняем за грабеж над жертвата си, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Районната прокуратура в Кюстендил е привлякла в качеството на обвиняем П.Р. (45 години) по образувано досъдебно производство за грабеж.

На 13 март в с. Големо село, община Бобов дол, П.Р. нападнал М.Я., който преди време работел като пастир при починалия му баща. След нанесения му побой с палка, юмруци и ритници отнел от пострадалия парична сума в размер на 1250 лева, уточняват от държавното обвинение. С постановление на наблюдаващия прокурор П.Р. е задържан за срок до 72 часа.

Утре  - 15 март, прокуратурата ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемото лице.

Припомняме, че пастир на 53 години е нападнат и пребит с бухалка в землището на с. Големо село, община Бобов дол. Инцидентът е станал  вчера, малко след 18:00 часа, в стопанство за отглеждане на животни.

Пострадалият е настанен в болница в Дупница с множество увреждания – пет счупени прешлена, счупено ребро, фрактура на лицева кост. Нападателят е установен и задържан тази сутрин в Перник.

Добавете Вашия коментар

TOP