Мъж загина при пожар в дома си

04 Февруари 2024 | 12:32
0 коментара
Криминално
България
Мъж загина при пожар в дома си

Пожар отне живота на мъж, а жена е обгазена при пожар в жилищен блок в квартал "Дружба" в Сливен тази нощ. Няма други пострадали, нанесени са материални щети.

Собственичката на жилището беше спасена, след като близо половин час тя стоя на парапета на терасата на петия етаж и викаше за помощ, предаде БНР. След като пожарникарите достигнаха до жената, тя беше откарана в Центъра за спешна медицинска помощ - Сливен.

От високите етажи на сградата бяха евакуирани всички съседи на опожарения апартамент. Според тях пострадалата и синът й са имали психически проблеми, а загиналият, вероятно сириец, който се е занимавал със строителство, е живеел с нея на семейни начала.

Ето какво казаха техни съседи:

"Ние се събудихме от викове и крясъци и видяхме, че има пожар горе. И това е. Не знаем какво се е запалило, кой се е запалил. Съседката е проблемна жена. Има един мъж, който живее с нея и той - ни ума, ни дума, какво става с него не знаем. Чакаме да ни информират".

"Не знам кой е бил вътре. Не знам, какво е станало. Не знам. Само ги видях как двама отвориха прозореца и то лумна всичко и нашата врата се подпали".

Причините за инцидента се изясняват. През деня се очакват подробности по разследването на пожара.

Добавете Вашия коментар

TOP