Мъж бере душа в болница след тежко ПТП в Кюстендил! Полицията откри 18-годишен младеж, обявен за общодържавно издирване

09 Април 2024 | 10:56
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Мъж бере душа в болница след тежко ПТП в Кюстендил! Полицията откри 18-годишен младеж, обявен за общодържавно издирване

ПТП е възникнало вчера на ул.“Соволски път“ и околовръстния път на Кюстендил между т.а. „Щаер“, управляван от 59-годишен водач, и л.а. „Хонда“, управляван от 80-годишен водач. Пострадал е водачът на лекия автомобил, изваден е от автомобила от екип на РСПБЗН – Кюстендил, и е предаден на медиците, настанен е в кюстендилската болница с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи кюстендилски криминалисти със съдействието на служители на БДЖ и доброволци са установили в района на гарата в града 18-годишен младеж, обявен за общодържавно издирване по молба на семейството му. Лицето е предадено на семейството в добро здравословно състояние.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Кюстендил вчера за нарушаване на съдебна заповед за незабавна защита от домашно насилие – 65-годишният нарушител е задържан с полицейска заповед, уведомен е дежурен прокурор.

54-годишна служителка на фирма  в с. Копиловци е пострадала вчера  по време на работа, оказана й е медицинска помощ – с фрактура на ребра е. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Кражба на скъпо струващ парфюм от магазин е заявена вчера в РУ Дупница, досъдебно производство е образувано по случая. Уведомен е дежурен прокурор.

 

Добавете Вашия коментар

TOP