МВР разпространи нови кадри на свидетел на убийството в Борисовата градина

08 Юли 2015 | 17:06
0 коментара
Криминално
МВР разпространи нови кадри на свидетел на убийството в Борисовата градина

МВР разпространи нови кадри в близък план на мъж, издирван като свидетел на тежко криминално престъпление, извършено на 2 юни в Борисовата градина в столицата.

Столичните криминалисти продължават да работят по изясняването на самоличността на мъжа, установен на кадри от видеозапис на камера, уточняват от МВР

СДВР търси съдействие от гражданите, разпознали издирвания. Те могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.

Преди месец МВР публикува кратък видеозапис на мъж, издирван като свидетел на тежко криминално престъпление, извършено в столицата. Тогава от вътрешното ведомство не уточниха дали става въпрос за свидетел на на убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина.

Преди дни главния секретар на ведомството Георги Костов съобщи, че МВР използва техническите възможности на служби от други държави за разкриването на убийството, но досега резултат все още няма.  

„Привлечени са множество партньорски служби от Европа и други континенти, които „да помогнат с технически способи“ да се издири младежът от видеозаписа, който МВР разпространи след убийството“, обяви Костов.

Кадър, публикуван на сайта на МВР
Кадър, публикуван на сайта на МВР Източник: МВР

Източник: МВР   

Добавете Вашия коментар

TOP