Музикалната гордост на Банско Александра Полежанова с нови отличия и награди

15 Октомври 2021 | 12:30
10 коментара
Култура
Музикалната гордост на Банско Александра Полежанова с нови отличия и награди


Александра Полежанова с два златни и сребърен медал на Sofia Grand Prix 2021
Музикалната гордост на Банско - Александра Полежанова, спечели три призови места от тазгодишното издание на Sofia Grand Prix. Десетокласничката от СУ ”Неофит Рилски” участва в три категории на международния музикален конкурс и получи високи оценки от авторитетните журита.
На Александра е присъдено първо място в категория „Инструменталист” като пианистка и първо място като певица в категория „Златни български песни”. Вокалните и́ способности са оценени достойно и в категория „Джаз”, където е класирана на второ място.
Александра Полежанова е единствената призьорка в конкурса Sofia Grand Prix 2021 с награди и като инструменталист и като вокалист.
 

Добавени коментари

Само отговарям публикува:
16 Октомври 2021 | 14:27
А защо ГЕРБ бяха на власт 12 години??? Само да крадат ли или трябваше НЕЩО да свършат??? Е СВЪРШИЛИ са и нещо,поне малко за толкова години. В отговора е и въпросът: Къде е разликата между комунисти и гербаджии,че ни се вижда,ни се чувства! И едните,и другите взаимно се отричате и винаги едните са "направили повече" от другите! Да,ама НЕ! Народът не е толкова прост,колкото вие си го представяте и ви се иска!Гербаджии много обичат да смесват нещата.Например: кога не е имало убийства? Нима сте забравили проявите на Цв. Цв.? Ами "великият" Бойко не застреля ли собственоръчно Чакъра? Ами кога почна ЗАРАЗАТА? Не дойде ли по бойково време? Ами кой сега поскъпи горива и енергия? Е,да! Служебното правителство.А дали ви ВЕРВАМЕ?! СКРИЙТЕ СЕ!МРЪСНИ,ДОЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ,СКРИЛИ СЕ ЗАД герб!
Само питам публикува:
15 Октомври 2021 | 19:08
А това дете, поздрави за успеха, дали щеше да има тази възможност, ако ГЕРБ не бяха инвестирали в образование, култура, спорт? Хайде да не отричаме ролята на ГЕРБ и държавноста която имаше, докато те управляваха. Какво е сега? Убийства, зараза, инфлация, скъп ток. Ей това са комунистите. ГЕРБ е партия на справедливостта, спокойствието и разума. Затова браво на Сашка, но и браво на ГЕРБ!
123 публикува:
15 Октомври 2021 | 18:15
Поздрави за успехите и поклон за труда на Александра!Тя е хубавото лице на България! Зомбитата, които пишат под всяка публикация едно и също, да се засрамят от това дете, да му се поклонят доземи и да го помолят да им прости, че са такива мизерници!
Избирател публикува:
15 Октомври 2021 | 17:05
Злобни и нещастни гербаджии,вместо да поздравите успехите на това талантливо момиче,вие само можете да плювате и крадете.Страхуеате се ,свършва ви времето
ГЕРБ Е СИЛА! публикува:
15 Октомври 2021 | 16:43
Приятели на ГЕРБ! Държавата ни е в опасност! Комунистите, предвождани от Резидента Радев, ни преследват! Искат да унищожат партията ни и изграденото от нас, искат да ни прогонят и да ни отнемат постигнатото! Да се обединим срещу опасния враг! Да му покажем нашата сила! Да смачкаме врага без капка колебание! Да скъсаме оковите на КОМУНИЗМА! Нека продължим да градим България, която да е достоен дом за децата ни, в който ще останат и ще се реализират! Нужно ни е да загърбим разделението, за да намерим това, което ни събира и обединява! Заедно сме по-силни от хаоса! НИЕ СМЕ ГЕРБ, НИЕ СМЕ СИЛА! НАС НЕ НИ Е СТРАХ!
Към Банско публикува:
15 Октомври 2021 | 15:04
По лозунгите им ще ги познаете.Освен гербаджия, друг подобни не може да измисли. Е,може би човеко от Добринище с 13-те букви.
Към Банско публикува:
15 Октомври 2021 | 14:14
Малоумник
Банско публикува:
15 Октомври 2021 | 13:32
ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА ГЕРБ ПОБЕДА! КОМУНИСТИТЕ ГОВЕДА!
Разлог публикува:
15 Октомври 2021 | 13:30
Александра Полежанова е гордост и за Разлог
Баба Елена публикува:
15 Октомври 2021 | 13:24
Али,от толкова хубави думи,не намирам най-подходящата за тебе.Прекрасна,неповторима,толкова талант,толкова доброта,толкова борбена и взискателя към себе си.Ти си пример за подражание не само за твоето поколение,но за нас възрастните.Али, напред и нови успехи.

Добавете Вашия коментар

TOP