Музеят в Разлог с ново дарение

09 Април 2019 | 11:11
4 коментара
Култура

Исторически музей-град Разлог получи още едно ценно дарение.

Академик Кирил Любенов Боянов дари на музея „Свидетелство за народна признателност“, принадлежало на дядо му майор Кирил Боянов.

Майор Боянов е роден в с. Долно Драглище, Разложко. Той завършва като стипендиант  Солунската гимназия  с отличен успех, след което записва  Военното училище  в София. Награден с няколко ордена за храброст, той загива като майор в Балканската война.

Дарението получи директорът на музея г-жа Христина Манова, в присъствието на г-жа Лиляна Боянова-кмет на с. Долно Драглище, община Разлог.

Добавени коментари

До дарителя... публикува:
10 Април 2019 | 00:05
И все пак поклон пред подвига на дядо Ви и Вас, не е редно да коментираме статията по този нчин, но иначе не ни чуят, защото очите на някои са на задните им части, аз съм в чужбина и ми е всеки ден болно като гледам какво става. Мойте уважения към Вас! (а за предишните... ТЕ СИ ЗНАЯТ!)
МОРАЛ и ГЕРБ?! публикува:
09 Април 2019 | 23:56
Това са две ПРОТИВОПОЛОЖНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ ПОНЯТИЯ
Войната е страшна!!! публикува:
09 Април 2019 | 23:19
Ще падате като мухи, един по един, видяхте колко струвате за гробовния ви господрар, МНОГО КАТО ВАС ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!! Много здраве и "лека нощ" ИДЕ ВИДОВ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Razlog публикува:
09 Април 2019 | 23:12
Музея ви е най малкоя проблем ПИАРКЕ, не се научихте да пишете текстове. Кажи му да си припомни господари на ефира тези дни и БиТиВи, защото може да се разпознае някъде!

Добавете Вашия коментар

TOP