Музеят в Разлог с нови три проекта

03 Юни 2020 | 14:22
3 коментара
Култура

Исторически музей-Разлог успя не само да изработи, но и да спечели три проекта, които ще обогатят фондовете на културната институция. Два от тях са в областта на „Дейности по опазване и представяне на движимото културно наследство и визуалните изкуства в музеите и художествените галерии“. Спечелените проекти са: „Дооборудване на фондохранилища в Исторически музей-Разлог“, „Да творим в музея“ и „Известия на Исторически музей-Разлог“.

„Гордея се с постиженията и успеха, който жънем. Виждам, че посоката, в която вървим, е вярна. Тези награди показват още веднъж усилията, които Община Разлог полага, заедно с Исторически музей, да превърнем града в един притегателен културен център, да популяризираме неговото богато културно-историческо наследство. Искаме музеят да е още по-привлекателна и достъпна институция, да провокира желание в посетителите пак да се върнат. Община Разлог ще реновира и Патокова къща”, сподели кметът на Община Разлог - инж. Красимир Герчев.

Добавени коментари

Мама, кака и аз публикува:
04 Юни 2020 | 11:53
Ние че ги "усвоим" и ткавия като нас, тука е бабугеристан област татарстан!
дъгата маала публикува:
03 Юни 2020 | 18:55
кои ще вземе парите
батко илия люпи семки-колаж от 18 век публикува:
03 Юни 2020 | 16:43
Откога го "превръщате" в притегателен център и освен пуми и роми, няма никой друг в този град, е разбира се и чобаните на нова година...кажете какъв е оборота от този музей, какви приходи носи на общината, колко посетители е имало през съответната година...по-важният въпрос е кой печели проектите, кои лица стоят зад тях и много други незададени въпроси...

Добавете Вашия коментар

TOP