Мустафа Карадайъ: Време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог

04 Март 2023 | 10:25
4 коментара
Политика
Мустафа Карадайъ: Време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог

Време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог. Време е за решаване на проблемите на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ във встъпителния предизборен клип на Движението.

 

Днес Централният предизборен лъч започна голямата си обиколка в страната. Откриването на кампанията е във Видин на 3 март 2023 г.

 

Ето какво каза Мустафа Карадайъ във встъпителния клип на ДПС:

 

Скъпи сънародници,

Време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог. Време е за решаване на проблемите на хората. ДПС работи дневният ред на хората да бъде дневен ред и на политиците, България да излезе от кризите и с нови сили да се развива ускорено и догонващо.

Затова – гласувайте за ДПС с номер 13

 

Мустафа Карадайъ: Време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог

Добавени коментари

Лили публикува:
07 Март 2023 | 20:54
Вън,вън от България, долен боклучав помак! Скрий се да не срамиш беднотията, в която се впримчили бедните помаци! Измет долна си ти!
Жиктак публикува:
05 Март 2023 | 12:55
Искрен където и да се навре разрушава всичко. Мазен и безскрупулен човек, гледаш само себе си и нищо друго. Бивш СДС-ар, бивш ГЕРБ-ер и сега ДПС-ар. Но в едно не е бивш боклук
Айша публикува:
04 Март 2023 | 16:02
Узунката ще ги оправи. Най-мазният и долен помак в целият свят. Поздрави Искрене мръсник долен
Марш от тука публикува:
04 Март 2023 | 12:08
Изчезвайте от България , и гнусната ви продажническа партия , и гнусния ви подъл електорат. Марш в Турция ама и там не ви искат , защото знаят каква гнусна измет сте . За демокрация и за държавничество ще ми говори бай ти Мустафа дето до преди 1 година не знаеше български ! И това изчадие има желание и претенции да управлява Вас българите !!! Събудете се хора , събудете се българи !!!! Тази партия затри българщината и историята ни по най-долния и подъл начин !!!

Добавете Вашия коментар

TOP