Мустафа Карадайъ: Бяхме потърсени за подкрепа на конституционната реформа, която ние предложихме

03 Юни 2023 | 09:18
2 коментара
Политика
България
Мустафа Карадайъ: Бяхме потърсени за подкрепа на конституционната реформа, която ние предложихме

Бяхме потърсени за подкрепа на конституционната реформа, която ние предложихме преди година и половина. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след среща с представители на ПП-ДБ и ГЕРБ в парламента, съобщиха от пресцентъра на Движението. В нея участваха народният представител Делян Пеевски, зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев и Халил Летифов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и народният представител Ертен Анисова.

 

За да се реализират конституционните реформи, се изисква парламентарно време. Затова и за да се случат реформите, ние няма да пречим да си съставят кабинет, каза Мустафа Карадайъ.

 

Бяхме потърсени за конституционната реформа, която сме предложили преди година и половина и ние заявихме, че ще участваме в разговори и по същество, и в реализацията й, повтори още веднъж лидерът на ДПС.

 

Надявам се, че в този кабинет Рамбовци няма да има. Надявам се. Ние не участваме в този кабинет и в съставянето на този кабинет, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

 

От страна на ПП-ДБ и на ГЕРБ в консултациите се включиха кандидатите за премиери акад. Николай Денков и Мария Габриел, председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, съпредседателят на ПП Кирил Петков, съпредседателят на ДБ Христо Иванов.Епицентър.бг/снимка:БГНЕС

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
01 Август 2023 | 14:02
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ
Лютви Х. публикува:
13 Юни 2023 | 18:45
ДПС ще загуби в Якоруда, ако не се дистанцира от Карафеиз и Беди. Те са порочни и компрометирани. Те фалираха Якоруда, и превърнаха града в най бедната и безработна община…20 годишното им управление е пълен провал. Нямат авторитет и уважение в хор ските очи.

Добавете Вашия коментар

TOP