Мощният бизнесмен Ив. Чапов и световният шампион Г. Гайдарджиев откриха първата крио сауна в Благоевград

03 Март 2018 | 15:44
0 коментара
Бизнес

Първата крио сауна в Благоевград откриха мощният бизнесмен и собственик на Хидроенергийна компания /ХЕК/ Иван Чапов, надеждата на елитния ОФК „Пирин“ Манол Чапов и почетният гражданин на областния център и многократен световен шампион по канадска борба Георги Гайдарджиев.

Крио сауната е монтирана във фитнес Golden Gym.

Тя може да подпомогне много благоевградски спортисти да постигнат високи резултати, бързо възстановяване и професионално развитие. Част от тях са футболистите на ОФК „Пирин“, които с помощта на крио сауната ще увеличат максимално ефективността на изключително интензивните им тренировки и ще ускорят бързото възстановяване на мускулите си.

Технологията на крио сауната използва лечебната сила на студа по напълно безопасен и лек за хората начин, за разлика от потапянето в река или бягането в сняг, познати от хилядолетия.

Модерният метод позволява в ежедневни условия за по-малко от 3 минути за процедура да се използва студът за мигновено повишаване на адреналина, вследствие на което се повишава имунитетът, стимулира се кръвообращението и регенерацията на цялото тяло, освобождават се хормоните на щастието. След излизане от крио сауната тялото е изпълнено с енергия и жизнена сила, а умът е бистър и презареден.

В България има 3 такива сауни, а на резултатите им се радват хиляди хора, успешно справили се с редица кожни заболявания като псориазис, акне, кожни изгаряния и целулит.

Практиката от крио сауната по света показва невероятни резултати в понижаването на кръвната захар и се препоръчва при диабет. Помага при дискови хернии, болки в крайниците, възстановяване от счупвания, травми, изкълчвания, има и още много други приложения.

Изключително актуална е крио сауната за абитуриентите, които се стремят към безупречен вид на бала. Само с няколко кратки процедури седмично се гарантира отслабване, намаляване на целулита и чиста и сияйна кожа. А в комбинация с останалите услуги на фитнеса бързо и лесно се постига желаната цел.

Благодарение на подкрепата на ХЕК Golden Gym е най-силно разрастващият се фитнес клуб в Югозападна България, предлагащ на своите клиенти най-модерните и иновативни технологии за индустрията. Освен крио сауната фитнесът разполага и с модерната технология X-body – бъдещето на фитнес индустрията, с която можеш да свалиш 5-6 см от талията си само за месец и това е вече доказано от клиентите на Golden Gym. Изключително мощен вертикален турбо солариум и разнообразие от соларна козметика радват клиентите, търсещи качествен летен загар дори и в студените месеци.

Фитнесът предлага и най-богато заредения бар в България, изготвяне на хранителни режими и тренировъчни програми и персонални тренировки, с едни от най-резултатните инструктори в областта.

Еднократната цена за крио сауната е 25 лв., за Х-body – 20 лв., а за турбо солариум – 0,65 лв. на минута. За други цени и повече информация посетете Facebook страницата на фитнес клуба или позвънете на 0886 63 04 04.

Добавете Вашия коментар

TOP