Мощната „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД на Н. Динков -Нинджата спечели четири големи обекта за милиони извън Югозапада!

04 Май 2023 | 15:04
0 коментара
Бизнес
Благоевград
Мощната  ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД на Н. Динков -Нинджата спечели четири големи обекта за милиони извън Югозапада!

Една от най-мощните строителни фирми доказа, че има по-големи цели от конкуренцията в бранша. Фирма „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД, собственост на благоевградския милионер Николай Динков – Нинджата спечели обекти в Столичната община, Плевен, Божурище и Белене. В трите града ще се правят нови улици, тротоари, водопроводи, спортни площадки, детска градина и стадион….

В Столичната община „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД ще изгради детска градина, чиято стоиност е 3 500 000 лв. без ДДС / 4 200 000 лв. с ДДС /.

В Белене нов водопровод на стойност 500 000 лв. без ДДС / 600 000 лв. с ДДС /.

В Божурище нова улица 371 000 без ДДС / 445 200 лв. с ДДС /.

В процеса на работа, Динков ще впрегне и новата си тежка артилерия от индустриална техника. Припомняме, че наскоро строителния предприемач похарчи няколко милиона за асфалтополагач, валяци, багери и гондоли.

Нинджата купи и огромен терен край Благоевград. Предназначението му е нова асфалтова база, складове и гаражи за техниката собственост на строителната фирма. Базата на „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД е една от най-големите в България.

Не се съмнявам, че ще се справим перфектно, всъщност както винаги… коментира пред VIP Media Press г-н Динков. Най ме радва това, че ще създадем спортни площадки за децата, където ще спортуват, допълни бившият състезател по борба.

Очаквайте снимки от обектите, които стартират скоро!

Н. Динков

 

TOP