"Морето дойде на гости при планината" в Банско

09 Август 2020 | 14:44
8 коментара
Общество

Съвместна изложба на открито "Морето дойде на гости при планината" от Лиляна Русева, Станислава Стойкова, Флора Начева и Иво Узунов може да бъде видяна в Банско, на площад "Възраждане", до сряда. 

Произведенията на други 13 творци могат да бъдат видени до четвъртък в читалище  „Никола Вапцаров”. 

XXIII-тото издание на Международния Джаз фестивал,  програмата на който днес ще започне с Петър Салчев & октет, и тази година предлага множество възможности за срещи с други форми на изкуство и традиция.

Добавени коментари

Коце публикува:
09 Август 2020 | 22:29
Тая я помня как заплашваше че ще затваряла мацуревия хан .. болна, озлобяла бабка . тя му изяде главата на икономовия .
Драган публикува:
09 Август 2020 | 22:24
Венета,имаш голямата вина Банско да е ЦЪРВЕНО ИЗпокарахте се в ГЕРБ,какво не можахте да разделите не знам.НА ТИ СЕГА КОМУНАТА.БИВАШЕ ЛИ ТОВА!
Нина публикува:
09 Август 2020 | 22:23
Венета, не те разбирам! Защо продължаваш да се гавриш с нас? Помня те на едно събитие на общината (покрай моя роднина , която работеше там), беше много пияна и грачеше на висок глас какви селяни са всички! Наистина ли мислиш че Банско иска да ти чете и слуша глупостите? Съмнява ме .. Мъж ми е разказвал, как си се влачила пред къщата на Икономов мъртво пияна – ще отречеш ли? Всички те видяхме каква си, не си ни интересна ! а май и на Икономов не си му интересна вече …
Гошо И. публикува:
09 Август 2020 | 22:12
Ич не е "достолепна",ама е възрастна,направо стара съборетина,винаги пияна и не си мие зъбите,то вони ужасно.Не я наближавайте.Често се изпуска.Изгни матрака,на който спеше у Икономови.
Иван публикува:
09 Август 2020 | 21:41
Би трябвало да ви е неудобно, госпожо. Възрастна и достолепна дама, а си позволява такъв каруцарски език. И тази злоба!!
Аз съм бурята! публикува:
09 Август 2020 | 21:26
Пиленце, не си ли малко да се опитваш да кукуригаш? Опазил ме Бог да отговарям на деградирали селски типове, които за закуска ядат чесън, вместо да си мият изгнилите зъби. Щот съм готина обаче и не ме е еня, ще те осведомя – не позволявай на „рядкото щастие“ отново да отиде от задника в главата ти, че виждаш какви коментари-недоразумения пишеш. Ако имаш нещо да ми казваш, знаеш къде да ме намериш, фейсбука ми е открит. Но тъй като си нищожен трол, вероятно безработен „протестър“, много ме съмнява изобщо да намериш сили да пишеш отново. СМЕХ! Изядеш някого с парцалите и се покрие като хартиено левче! Селски леваци, ям ви за закуска!
Аз съм Слънцето! публикува:
09 Август 2020 | 20:08
Фного си ортосна мари? Вчера ти напълних устата с лейна,кога преглътна,кога пак дрънкаш глупости? Пак да ти сера в миризливата,пияна уста,та дано да се задавиш!
Аз съм бурята! публикува:
09 Август 2020 | 17:55
О, небеса! Читалището с името на терориста-поет посреща височайши гости! СМЕХ! Да ви имам и програмата да ви имам! Като ви затворят пак селцето, да не ми се оплаквате във фейса! АМАН ОТ ТЪПАНАРИ!

Добавете Вашия коментар

TOP