Монтираха три метров железен камертон в Банско

19 Септември 2019 | 17:30
7 коментара
Общество

В зелената площ между сградата на община Банско и читалището бе монтиран железен камертон, достигащ височина над три метра.

Уникалният музикален музикален инструмент бе изработен в открита автентична ковачница, по време на тазгодишното издание на Джаз феста.

Железните момчета от „Айрън Брадърс” и гостите им, сред които бяха най-добрите ковачи в света, му дадоха името „Зараждане”, в знак на зародилото се приятелсво и общите им интереси.

Подаръкът им за Банско, в чиято изработка се включи и кметът Георги Икономов, олицетворява неостаряващото минало и твърдите като желязо корени на този „ковящ” духа си град.

Добавени коментари

Ей,заркоф! публикува:
23 Септември 2019 | 13:54
С тебе ще си говорим след изборите!Внимавай какво говориш за банскалии,идиот мръсен! Не искаш да даваш Банско на Цеко,ама износихте асфалта от Банско до София за втората кабинка!Остави банскалии сами да решават съдбата си и не се бъркай,където нямаш работа,пезевенк смръдлив!Ще ти пръсна черепа,идиот долен!
Владимир Зарков публикува:
22 Септември 2019 | 14:17
Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки. Личната ви омраза към Икономов няма да успеете да я прехвърлите и върху обикновените граждани на Община Банско. Те знаят! Те виждат! Те усещат! Градът е нов, по-красив, успешен и пълен с хора. Училищата са пълни с деца, местните доволни, а туристите обгрижени. За да бъдеш Кмет или кандидат Кмет трябва да си обществена личност - доказана в града. Трябва да разбираш от стройтелство, туризъм, инфраструктора, трябва да бъдещ допломат и не на последно място да умееш да говориш с хората с държавата, и с инвеститорите. Това е трудна задача. Нима Кадев или Думанов някога са били общественици? Да сте чули някога тяхна реч, изказване или да са защитили Банско? Винаги са се крили от публичността, защото не умят. Страхливци. Зад Кадев стои ЮЛЕН, зад Думанов старите крадци от преди Икономов. Града на Цеко ли ще го дадем? Или ще дадем на същите тия които презастройха Банско? Със стари кърви нов бърдак ли ще правим? Не! Курви, проститутки и примати обикалят Банско да настроиват хората срещу Икономов. Отбор циркаджии без бъдеще, безм минало и със срамно настояще. Това сте вие - Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки.
Въпрос публикува:
21 Септември 2019 | 00:16
Тая "учена кака" търси ли си нещо? Кажи ма,како,шо ти липсва,та така си се разпасла? Не виждаш ли колко си глупава? Надминаваш и Иван Милин дори! Патка глупава!Ти пък ще ни кажеш от дека изгрева сънцето! Ние знеем-свето е създаден от герб,а Банско от Монтофонецо!Даже си е направил нов мост,за да го пренеса по него.
ТЯ публикува:
20 Септември 2019 | 11:09
Пиленцата ми сладки, не сте ли малко малки на кукуригате така? Нека Kака ви обясни ситуацията - Жоро Икономов ПАК ЩЕ СТАНЕ КМЕТ, а всички вие сладуранковци ще запеете една песен след изборите - НАШАТА! Жоро направи от едно село курорт, без него още щяхте да пасете кравите и да ходите боси! Който не е с нас е против нас, дано го съобразите това! Да, ние ще ви смачкаме, да ние ще ви дърпаме ушите щом не слушкате, да ние сме силата и днес, и утре, а вие ще се подчините! Гадно ли ви е пилиенца, гадно е, знам, но така е устроен света, непослушковци - ние сме отгоре, вие сте отдолу! Но запомнете - не слушкате ли няма камертон да има, няма фестове да има, няма работа да има за вас! А какво ще правите гладни и бедни, миличките ми, пак ще молите Жоро за услуги... БАСТА! И слушаите какво ви казваме, защото неразбралите ще видят как влака се отдалечава - ПУФ ПАФ ПУФ ПАФ. Някой вече останаха сами на спирката, като си повярваха и опитаха да ни заменят. Спокойно, спирката е временна, от нея също можеш да бъдеш отвян!
Музикант публикува:
19 Септември 2019 | 21:55
Тоя камертон ще го бием в главата на Монтофонецо да разбере,че е поел по грешен тон в политиката и отношението към съгражданите си!Изрод долен!
Браво бе! публикува:
19 Септември 2019 | 19:41
Вие гербаджии размекнахте и унищожихте единството и твърдината на Банско и банскалии!Скриите се!
Въпрос публикува:
19 Септември 2019 | 19:37
Ами като е такъв "специалист" Монтофонов шо се напина за кмет? Да върви там долу и да си работи по специалността! Аман от фукните им на сички гербаджии!Добре са наследили Тодор Живков:"Това ние наприиме,онова ние наприиме,свето ние създадоиме....И най накрая се насраиме".Боклуци скопени!

Добавете Вашия коментар

TOP