Можело значи! Народни цени в Слънчев бряг: Два лева за бира, чадър и шезлонг срещу 4

19 Юли 2020 | 12:20
0 коментара
Бизнес

Абсолютно народни са цените в най-големия български курорт Слънчев бряг, който миналите лета ставаше и втори по големина град на България. Какво показа проверка на „Флагман“.

Голяма бира в хитов клуб ще ви струва само 2 лева. В съседен обект тиквички по гръцки струват 6 лева, хрупкави пилешки филенца – 8 лева, а морските деликатеси са на цени до 13 лева.

- Реклама -

Пицата е до 8 лева. В друго от добрите заведения на централната алея порция таратор е само 2,50 лева, свинската кавърма – 5,80 лева, а пържените тиквички с млечен сос – 4,20 лева.

Сандвичи може да купите на цени между 5 и 6 лева, а палачинки – между 3 и 4 лева. В нощните клубове водка и редбул струват едва 6 лева.

Дрехите масово са до 10-15 лева, а изборът е изключително разнообразен. Сувенирите са до 3 лева.

Хотелиерите също шоково са свалили цените. В 4-звезден хотел, и то в разгара на сезона, може да отседнете на цени от 70 до 120 лева на вечер. С пакет ол инклузив цената стига до 150 лева на вечер. Може да потърсите и по-непретенциозно място за отсядане за по 40 лева на вечер. Припомняме, че цените на шезлонг и чадър в курорта са по 4 лева.

Добавете Вашия коментар

TOP