Модернизация в благоевграския драматичен театър

04 Март 2024 | 13:44
3 коментара
Култура
Благоевград
Модернизация в благоевграския драматичен театър
Драматичен театър "Никола Вапцаров“ – Благоевград има удоволствието да сподели с Вас изцяло новия си уеб сайт. През последните няколко месеца екипът на театъра работи усилено, за да създаде пространство, в което зрителите могат да открият всякаква информация, свързана с дейностите на културната институция.

Театърът присъства активно в социалните мрежи, като досега основните източници на информация бяха Facebook страницата и профилът в Instagram. В тях всекидневно се публикуват новини за предстоящи представления, интервюта с актьорите и кратки клипчета зад кулисите.

Въпреки това, в уеб сайта ще може да откриете повече информация за историята на театъра, за творческия и административен екип, залите и сцените, целия репертоар и месечната програма. Изработена е страница и само за новини, на която ще се споделят актуални рубрики за дейността на театъра. Също така през него може да се закупуват и онлайн билети чрез платформата entase.

Добавени коментари

До за неграмотните публикува:
04 Март 2024 | 20:01
Явно визирате себе си!!! Срам ме е от такива мишки като теб?!
Toti публикува:
04 Март 2024 | 17:40
А на Георги Иванов общинския оправих те ли му офиса
За неграмотните! публикува:
04 Март 2024 | 17:02
Малката Кимба е изкрънкал някоя пачка от кмета за негов авер да си поиграе малко със сайта и делкане на комисионна, разбира се!

Добавете Вашия коментар

TOP