Множество оргазми-мисия възможна!

05 Февруари 2024 | 07:37
0 коментара
Любопитно
България
Множество оргазми-мисия възможна!

Много жени смятат, че постигането на множество оргазми един след друг е загубена кауза! Да, ама не!

Мислете позитивно. Да постигнеш множество кулминации по време на секс не изисква специален талант! Настройте главата си за това. Ако вярвате, че по време на секс може да стигнете до финал само веднъж, мозъкът ви приема тези сигнали и край. Настройте мисълта си позитивно и я насочете към интимните ласки.

Термин

Важно е да се направи едно уточнение! Съществува един термин - еджинг, от английски - на ръба. Еджингът е популярна практика, където господарят се заема с нелеката задача да контролира оргазма на своя подчинен, да му дава разрешение кога да свърши и да го наказва, като го лиши от абсолютно освобождаване. Тази игра на контрол определено може да се окаже твърде интензивна за някои хора, но за мнозина това е идеален начин да си поиграят с възможностите на своето тяло. Идеята е, че отлагането на удоволствието отново и отново всъщност го прави по-силно, по-наситено и по-дълго, когато в крайна сметка се стигне до освобождаването му. При множеството свършвания обаче става дума за съвсем различно нещо.

Възраст

Сигурно си задавате въпроса от какво зависи постигането на серия върхови моменти в секса? Освен от позитивната мисъл е въпрос на анатомия, сексуални предпочитания и фетиши до колко добре познаваш тялото си. Не забравяйте , че повечето дами могат да достигнат до 5 поредни. Максималният брой оргазми, изпитани в една сесия от само една жена, доказано са 140. Според проучванията малко мъже са способни на това блаженство. Резултатите сочат, че по-малко от 10% от мъжете на около двадесет години могат да достигнат множествен оргазъм, следвани от едва 7% от тридесетгодишните. Процентите намаляват с увеличаването на възрастта съвсем разбираемо. И така, отпуснете се. Ако търсите върховна наслада в секса, трябва да забравите всякакви мисли и тревоги. Съсредоточете се и се отдайте само на това, което правите в момента. Оргазмите изискват енергия, така че ако сте изтощени, разсеяни или стресирани, е малко вероятно да я имате или да ви е достатъчно, за да достигнете до оргазъм.

Възбуда

Ако искате да получите оргазъм, още повече множествен, ключовото е да бъдете много възбудени. И помнете, експериментирането с множествения оргазъм не е „бърза работа” и няма да се получи с претупване или пришпорване на акта. Научете се да се докосвате или научете партньора си да ви докосва там, където имате най-нисък праг на чувствителност. Регулирайте дишането си! Когато нивата на възбудата ви се увеличават, се забързва и дишането ви. То става накъсано и рязко. Опитайте се да се борите с това и да го успокоите.

Дишайте бавно, поемайте въздух през носа и издишайте през устата, за да подобрите усещането. Много пъти сме засягали темата за това, че да мастурбирате (сами или пред партньора си с цел да го разгорещиш) не е никак лоша идея. Даже е полезно. А най-хубавата част от това правило е, че можете да го прилагате по-често, отколкото подозирате – под душа, сутрин или вечер под завивките, и дори и да ви хванат – това предполага още по-добър завършек на започнатото. Използвайте най-ценния си мускул. Свиването и отпускането на вагиналния мускул може да достави огромна наслада както на вас, така и на мъжа, с когото си доставяте удоволствие един на друг. Колкото по-често го използвате, толкова по-голям шанс имате сладостта от секса да ви споходи повече от веднъж. Безсмислено е да правите любов в пози, които са ви неудобни и не се чувствате комфортно. Ако имате изпитани позиции, които доказано улесняват достигането на момента на удоволствие, заложете на тях. И все пак най-важното правило остава да се чувствате добре в кожата си и компанията на човека до вас. Когато тези фактори са налице, всичко друго рано или късно идва на мястото си от само себе си.

Телеграф/Автор: Василена Маринова

Добавете Вашия коментар

TOP