Младите надежди на Пирин разнообразяват сухите тренировки с преходи в планината

03 Август 2017 | 08:44
0 коментара
Спорт

Младите надежди на Пирин разнообразяват сухите тренировки с преходи в планината. Треньорът на вратарите Иван Христов избира маршрута, а темпото задават наставникът Васил Петров и неговият асистент Венко Товиров. 

Наравно със силния пол крачи по горските пътеки и всеобщата любимка Вера Бояджиева, която се грижи за медицинското обслужване на футболистите, но те за радост не й създават никакви проблеми.
Пиринци си тръгват за Благоевград тази сутрин, за да освободят място на 17-годишната формация на зелено-белите, която също ще пребивава в курортното градче в продължение на 10 дни под ръководството на Венцислав Гочев.

Момчетата на В. Петров на изпроводяк изиграха вчера в късния следобед третата си проверка в ски центъра под Тодорка срещу връстниците от ЦСКА. В предните два спаринга талантите от школата на ОФК „Пирин“ записаха победа с 1:0 срещу „Локомотив“ /ГО/ и загуба с 1:3 от „Берое“. Кампанията стартира идната събота с домакинство на „Ботев“ /Пд/. Канарчетата миналия сезон финишираха четвърти, а благоевградчани станаха девети, на отстояние от жълто-черните 21 т. Орлетата имат да си връщат за пролетното поражение под тепетата с 2:6 и вече се настройват за реванш.

Добавете Вашия коментар

TOP