Млади таланти от Гоце Делчев получиха почетния знак на общината от кмета Владимир Москов

21 Декември 2023 | 09:33
0 коментара
Култура
Благоевград
Млади таланти от Гоце Делчев получиха почетния знак на общината от кмета Владимир Москов
На големия християнски празник Игнажден, в сградата на община Гоце Делчев гостуваха двама много талантливи и успешни млади хора, прославили нашия край чрез телевизионните екрани.
Boyana Karpatova / Бояна Карпатова – участник в телевизионното предаване „Гласът на България“ и Осман Пенд – финалист в телевизионното предаване „Мастър шеф“ се срещнаха днес с ръководството на община Гоце Делчев по покана на кмета Владимир Москов.
„Благодарим ви за прекрасното ви представяне в двата телевизионни формата, за добрия пример, който давате на всички млади хора и затова, че прославяте община Гоце Делчев“, каза кметът Владимир Москов и допълни, че всички в Гоцеделчевския край с вълнение и гордост са следили телевизионните им изяви. „Избрахме за нашата среща днешния ден, защото вярваме, че влизайки тук, ще донесете на всички хора в община Гоце Делчев, успех, благополучие, вяра и късмет“, каза още кмета на общината. На срещата присъстваха също заместник-кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш.
Осман Пенд разказа повече за своето кулинарно приключение в предаването „Мастър шеф“, за любовта му към готвенето и за предизвикателствата в професията. Бояна Карпатова също сподели своите впечатления от участието си в един от най-популярните телевизионни формати „Гласът на България“ . И двамата бяха категорични, че влагат много страст в своята работа, затова хората ги оценяват и усещат искреността им. Осман и Бояна споделиха, че биха се радвали да бъдат част от общо събитие в своя роден край, на което да покажат уменията си и да запалят със своята страст в музиката и кулинарията бъдещи млади последователи.
Кметът Владимир Москов подари на Осман и Бояна почетния знак на община Гоце Делчев за техния принос в популяризирането на нашия край, връчи им символични подаръци, по повод предстоящите празници и им пожела много успехи занапред. „За нас вие сте най-добрите, вие сте победители! Нека и занапред всички ние, жителите на нашия град, община и целия ни край, да се гордеят с вашите постижения“, каза още кметът на Гоце Делчев и допълни, че на всички вече е ясно, че хората в Градът пеят най-хубаво и готвят най-вкусно.



Добавете Вашия коментар

TOP