Младежката структура на ПП ГЕРБ в Благоевградска област ще проведе семинар в курортен комплекс „Семково”

30 Септември 2016 | 22:29
1 коментара
Политика
Младежката структура на ПП ГЕРБ в Благоевградска област ще проведе семинар в курортен комплекс  Семково”

Младежката структура на ПП ГЕРБ в Благоевградска област ще проведе семинар на 1 и 2 октомври в курортен комплекс „Семково”, община Белица, на тема „Значението на регионалната политика върху предстоящите президентски избори в България”.

Форумът се провежда с подкрепата на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и народните представители Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Йордан Андонов и Димитър Танев. В обучението ще участват 60 младежи от 14-те структури на МГЕРБ в цялата област.

Събитието ще бъде официално открито в 13.30 часа на 1 октомври /събота/ от областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев и общинският ръководител на партийната структура в Белица Иван Стойчев. 
Във форума като лектори ще участват народните представители на ПП ГЕРБ и общинските кметове на партията в областта. 

Добавени коментари

БОКЛУЦИ! публикува:
03 Октомври 2016 | 15:32
Кее не ги беше срам бе. една нощувка на семково, толкова ле вие е бе тъпи гербаджиии прости загубени. Кметския дойде ле с чисто новата шкода, без и един ден трудов стаж. Плексахте ле му, евала, само народо остейте малко бе за 2 месеца да подиша, па после че видим дека че сте на едно друго семково! - See more at: http://pirinsko.com/pojar-v-agregat-na-centralno-depo-za-otpadyci-kraj-sbanq-vdigna-pod-trevoga-ogneborcite-ot-rspbzn-razlog-bansko-i-upbzn-qkoruda-26191.html#addCommentForm

Добавете Вашия коментар

TOP