Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред МВР, поискаха оставките на Петков и Рашков

15 Април 2022 | 06:00
0 коментара
Политика
Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред МВР, поискаха оставките на Петков и Рашков

Представители на младежката организация на ГЕРБ направиха флашмоб пред сградата на МВР в столицата. С демонстрацията си те поискаха оставките на вътрешния министър Бойко Рашков и на министър-председателя Кирил Петков. Повод за акцията беше днешното решение на Софийския районен съд, който обяви ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за незаконен.

"Днес се изпълни това, което Просто Киро каза, че никой не е над закона. С решението на съда за незаконния арест на Бойко Борисов. А от днес той вече е Просто Киро Кошаревски. Той е позор. А неговият ексзекутор Бойко Рашков трябва да подаде оставка и да си скъса дипломата като юрист", каза лидерът на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев.

Георгиев каза, че българското правителство е излъгало българския народ за нашите моряци на кораба "Царевна". "Българската държава не се е намесила. А дни наред премиерът ни убеждаваше колко много се работи. Кирил Петков освен Кошаревски свидетел, е и лъжец", каза Георгиев.

Младежите призоваха Рашков да дойде да ги арестува, след като ги обвинява за вдигането на цените на храните.

"Това ли е държавата, в която трябва да живеем - с незаконни арести", попита момиче от ГЕРБ.

 

Младежите издигнаха лозунг "Дамаджаните - вън". А под прозорците на Рашков бяха наредили дамаджани, облепени с Наказателно-процесуалния кодекс.Епицентър.бг

 

 

Младежите от ГЕРБ с флашмоб пред МВР, поискаха оставките на Рашков и Петков

Добавете Вашия коментар

TOP