Младеж пострада по време на тренировка на картингпистата край Кюстендил

25 Март 2024 | 10:15
0 коментара
Криминално
България
Младеж пострада по време на тренировка на картингпистата край Кюстендил

Вчера по време на тренировка на картингпистата край Кюстендил е пострадал 19-годишен младеж – блъснал се е със собствения си карт в предпазни заграждения. Настанен е в кюстендилската болница с комоцио. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за упражнено домашно насилие – 21-годишен мъж е нанесъл побой на 19-годишната си партньорка. За случая е уведомен дежурен прокурор.

В края на миналата седмица кюстендилски криминалисти са установили 33-годишна жена, обявена  от Р Италия за международно издирване чрез Шенгенската информационна система. Уведомена е издирващата структура.

15 пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на РСПБЗН в областта.2 от тях са нанесли щети. В с. Мазарачево се е запалил л.а. „Опел“. Причина за запалването е техническа неизправност. Унищожен е двигателен отсек  и табло,   спасена е останалата част на автомобила; вчера в местността „Черна нива“ се е запалил влекач на цистерна, унищожени са ел. инсталация, маркучи и пластмасови капаци. Спасена е останалата част от автомобила. 

Добавете Вашия коментар

TOP