Младеж падна от висока сграда в Дупница

20 Август 2023 | 10:42
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Младеж падна от висока сграда в Дупница

16-годишен тийнейджър е в критично състояние в реанимация в болницата в Дупница след падане от 6-ия етаж на блок в близост до жп гарата в Дупница. Претърпял е четиричасова операция в частната болница, лекарите се борят за живота му.

От тел. 112 в Спешен център – Дупница в четвъртък в 19.17 ч. е подаден сигнал за паднал младеж до тотопункт до Големия блок в района на жп гарата в Дупница.

Линейка на Спешен център за броени минути е била на мястото.

Момчето лежало, свито на кълбо, и около него се били събрали хора от блока, разбрало се, че момчето е от с. Крумово, община Кочериново, било е на гости на свои роднини в Дупница.

На място са пристигнали криминалисти от РУ на МВР, които да установят причината за падането на младежа от 6-ия етаж на блока.

Дежурният лекар от Спешен център е установил, че младежът е с множество травми и е транспортиран до частната болница в Дупница.

Д-р Ени Лефтеров веднага е събрал екип за спешна операция, след като станало ясно след образна диагностика, че пострадалият има кръв в коремната кухина, която най-вероятно е от разкъсан вътрешен орган.

Операцията е продължила от 20.00 часа до полунощ. Вчера тийнейджърът е трябвало да празнува с приятели 16-ия си рожден ден.

По случая е образувано досъдебно призводство срещу неизвестен извършител

Добавете Вашия коментар

TOP