Млад мъж преби с лопата приятеля си, лекари се борят за живота му

06 Юни 2022 | 13:02
0 коментара
Криминално
Млад мъж преби с лопата приятеля си, лекари се борят за живота му

Мъж преби с права лопата авер в Монтана, съобщиха от полицията. Случката е от вчера. В областната дирекция на МВР е получен сигнал. Обадилият се заявил, че е пострадал 27-годишен младеж, в следствие на побой в квартал „Кошарник“.


Младият мъж е транспортиран и настанен МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в областния град, където след преглед е установено, че е с фрактура на черепа.

Направена му е операция и впоследствие е настанен в ОАИЛ, с опасност за живота. Служители на районното управление в Монтана незабавно са провели оперативно-издирвателни мероприятия. При тях е установено, че същия ден, около 9.30 часа, е възникнал скандал между пострадалия и 32-годишен монтански жител. Вследствие на скандала по-възрастният участник нанесъл удар с права лопата в главата на по-младия, при което той паднал на пътя и останал на място. Пострадалият е транспортиран от брата на извършителя с личния му автомобил до многопрофилната болница в града на Огоста. 32-годишният е задържан за причиняване на телесна повреда, а по случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 2 вр. ал. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна 

Добавете Вашия коментар

TOP