Митинг-концерт блокира „Орлов мост“ в неделя следобед

27 Септември 2020 | 11:32
0 коментара
Общество

Нова перспектива на процесите до момента искат да дадат организаторите на митинг-концерта „Бъдеще за България - бъдеще за младите“, който ще се проведе в неделя от 16 ч. на знаковото кръстовище „Орлов мост“, съобщи БиТиВи.

Според организаторите концертът ще събере част от „цвета на България“ – културни дейци, интелектуалци, творци, предприемачи, преподаватели.

Сред участниците на митинг-концерта са групите „Контрол“, „Уикеда“, „Сленг“, Теодосий Теодосиев, проф. Евгений Дайнов и други.

Във връзка с провеждането на митинг-концерт се променя движението в София, съобщават от Столична община.

От 7:30 до 15:00 ч. се забранява влизането на пътни превозни средства”, с изключение на колите на обществения транспорт, по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов“.

От 15:00 до 24:00 ч. се забранява влизането на превозни средства по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов“, по бул. „Цар Освободител” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Васил Левски”, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между ул. „Ген. Гурко” и ул. „Оборище”.

Добавете Вашия коментар

TOP