Мистерия около пътен инцидент с автомобил на лидера на ГЕРБ - Белица Иван Стойчев

06 Август 2015 | 10:56
1 коментара
Общество
Мистерия около пътен инцидент с автомобил на лидера на ГЕРБ - Белица Иван Стойчев
  1. Сигнал за постъпило в МБАЛ-Разлог лице, което е пострадало при ПТП, е получен около 15:45 часа на 05.08.2015г. в РУ-Разлог. В хода на работата по случая е установено, че около 10:00 часа на 04.08.2015г. на ул.”Димо Хаджидимов” в гр.Белица, лек автомобил с неизвестни към момента марка и водач, е блъснал 64-годишен пешеходец от гр.Белица, след което е напуснал местопроизшествието без да изпълни задълженията си на участник в ПТП. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог без опасност за живота. Работата по установяване на автомобила и неговия водач продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Благоевград.
  2.  

    Според източник на Pirinsko.com, председателят на ПП ГЕРБ в Белица Иван Стойчев блъснал по невнимание на заден ход с автомобила си 64-годишния Никола Почеканов, също от Белица, в резултат на което възрастният мъж получил сериозни травми и бил закаран в МБАЛ - Разлог и настанен в реанимацията на болничното заведение.

    Репортер откри Никола Почеканов в болницата, но той отказа всякакъв коментар по случая. По телефона се свързахме с Иван Стойчев, който не отрече за инцидента, но беше категоричен, че не е блъснал човека. Оказа се, че сигнал за инцидента не е подаван нито на тел. 112, нито в РУП - Разлог, нито в ПУ - Белица. След като случаят вчера се разчу, следователи незабавно предприеха проверка. Докато репортер беше на място в болницата в Разлог в опит да говори с пострадалия, полицейски служители също дойдоха на място, съобщава Струма.

    Коя е истината и дали автомобилът на Стойчев се е движел, или не, органите на реда тепърва ще изясняват. За случая ще бъде уведомена и прокуратурата. Въпросът е и възможно ли е такива тежки травми да се получат, ако пешеходец се удари сам в спрял автомобил?

Добавени коментари

Белица публикува:
06 Август 2015 | 16:01
Умишлено и не за 1 път

Добавете Вашия коментар

TOP