„Мисия Дядо Коледа с мустак“ за трета поредна година помогна на хора в нужда от Гоцеделчевско

14 Януари 2023 | 12:41
0 коментара
Общество
Мисия Дядо Коледа с мустак  за трета поредна година помогна на хора в нужда от Гоцеделчевско

В благородната кампанията тази година са се включили хиляди дарители както от Гоце Делчев и региона, така и от цялата страна и чужбина.

Тази година мисията помогна на повече от 30 семейства в нужда, основно самотни възрастни хора и възрастни хора със заболявания. Те получиха хранителни продукти, предоствени от хората с добри сърца, които подкрепиха каузата. Пет дечица от семейства в нужда бяха зарадвани с коледни подаръци.

Тази година, в сърцето на кампанията бе подпомагането на млад мъж, който се грижи напълно сам за баща си. С помощта на десетките, отзовали се на призива за подкрепа на Ангел, бяха събрани над 10 000 хиляди лева.

От събраната сума 2000 лева ще бъдат вложени в належащ ремонт на жилището на младия мъж и баща му. Ремонтът стартира след празниците и благодарение на хората, дарили средства, както и на тези, отзовали с доброволен труд и техника, една мечта ще бъде осъществена.

С останалите средства ще бъдат подпомогнати други хора в нужда. Всеки, който познава някой който се нуждае от средства за лечение, нов дом или друго, може да се свърже в социалната мрежа с организаторите от „Мисия Дядо Коледа с мустак“ .

Основната цел на кампанията е да подпомага хора, намиращи се в труден момент от живота си да си стъпят на краката и да вземат живота си в ръце, а не оказване на постоянна помощ и подкрепа.

Добавете Вашия коментар

TOP