Мисия “Чисто и красиво Банско, включи се и ти”

18 Юни 2019 | 18:09
2 коментара
Култура

Общинска администрация Банско приканва всички жители на града, ръководителите на търговски дружества, обществени организации и учреждения, еднолични търговци, собственици и ползватели на имоти, да премахнат и почистят всички складирани строителни материали и отпадъци, плевели по плочници и други, които са разположени на тротоари и друг вид прилежащи площи към имота им, както и тревните площи, да бъдат приведени в добър вид, съгласно чл.5. ал(1), ал.(2) и ал.(3) от Наредбата за поддържане и опазване на чистотата и управление на отпадъците на територията на община Банско.

Нека обединим усилията си и направим по-приветлив града ни. Да направим така, че всеки, който го посети, да остава с прекрасни впечатления и да пожелае отново да се върне тук.

Така всички ще дадем принос, за да направим заобикалящата ни среда по-чиста. Апелираме за масово участие на гражданите!

Добавени коментари

Не е честно! публикува:
18 Юни 2019 | 23:25
Направиха ви ул."Гоце Делчев",нищо че е македонец.Направиха ви и ул.Пирин".И пак не сте доволни.Ще ви направят и другите,ама ще направят и тех пешеходни,та да не се износват и ще са винаги мазни.
Съгражданин публикува:
18 Юни 2019 | 20:23
Добра инициатива,но нека уважението да бъде ВЗАИМНО! Ние,гражданите ще съдействаме и ще поддържаме прилежащите площи към имотите си.НО да попитаме местната управа тя с какво ще покаже,че е ЛОЯЛНА към гражданите си??? Мисълта е за дупките по НЕ главните и централни улици.Кога Общината ще отговори адекватно на изискванията си към гражданите?!Ще дам за пример САМО една улица- "Ел-тепе". И още една,която се води "изкърпена"- "Хаджи Кандид Дъгарадин" - кръпките така са направени,че разбиха ходовите части на сума коли. Но истината е,че чичо кмет не се вози по тях или ако се вози-прави това със служебната си кола.В заключение: Не може само да искаш-трябва и нещо,поне малко,да дадеш!

Добавете Вашия коментар

TOP