Mirrors Beauty Center Благоевград отбеляза своя 1-ви рожден ден с шумно парти!

14 Юли 2021 | 01:30
0 коментара
Хайлайф

Mirrors Beauty Center Благоевград отбеляза своя 1-ви рожден ден с шумно парти! Събитието уважиха много близки, приятели и клиенти, които се насладиха на изискан кетъринг и богато разнообразие от напитки.

"Благодаря на моето семейство, приятели и клиенти, благодарение на които успяхме да направим тази една година успешна. Благодаря Ви, че въпреки трудностите бяхме заедно! Мога само да си пожелая да бъдем здрави и да продължаваме да даваме най- оброто на което сме способни, за да радваме нашите прекрасни клиенти. Да ги правим щастливи и по-красиви", каза пред присъстващите управителят Кирилка Аршинкова.

Mirrors Beauty Center предлага най-висок клас Лазерна епилация, терапии за лице, процедури за отслабване, оформяне на тялото и премахване на целулит. Красивата визия е не само наша максима, но и основен принцип на работа. Ние работим за доброто самочувствие на уважаващите и обичащите себе си клиенти. Процедурите, които се предлагат в естетичен център Mirrors са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Не се колебайте, а си запишете час на телефон: +359 887 42 42 41 Адрес: Благоевград, ул. Славянска № 68

Работно време: Пон - Съб: 10:00 - 18:00ч.

TOP