Министърът на туризма Николина Ангелкова: Сигурна съм, че този зимен сезон в Банско ще бъде много успешен

18 Декември 2016 | 08:45
4 коментара
Общество
Министърът на туризма Николина Ангелкова: Сигурна съм, че този зимен сезон в Банско ще бъде много успешен

Сигурна съм, че този зимен сезон в Банско ще бъде много успешен, като очакваме най- малко 7 % ръст. Това каза по време на откриването на зимния сезон 2016/17 г. в Банско министърът на туризма в оставка Николина Ангелкова.

 „Скъпи банскалии, скъпи приятели на зимните спортове, изключително ми е приятно да съм на поредното откриване на ски сезона. Аз съм сигурна, че и предстоящият зимен сезон ще бъде изключителен”, каза Ангелкова.

По думите й  за миналата година Банско е на първо място по брой на чужденци, които са посетили курорта, както и по брой нощувки.

„Смятам, че тази година ще имате още повече постижения от миналата и ще имаме успехи, най- малко със 7% ръст. Днес стартирахме и онлайн приложението за ски пистите, така че всеки един от вас през нашия сайт ще може да види в реално време пистите по степен на сложност, релефа, така че да може да карате спокойно и приятно”, каза Ангелкова.

Тя подчерта, че  условията, които предлага Банско са перфектни за това.

„Това, че всяка година с нас има на откриването доказани шампиони в ските е изключително показателно за това колко високо е Банско и какво качеството на услугата се предлага тук. Предстоят годишните награди на Министерство на туризма. Надпреварата за най- добър ски курорт е много оспорвана. Сигурна съм, че предстоящия сезон ще бъде много успешен”, каза Ангелкова.

Министърът на туризма Николина Ангелкова: Сигурна съм, че този зимен сезон в Банско ще бъде много успешен

Добавени коментари

Правилно! публикува:
19 Декември 2016 | 18:45
Този сезон ще бъде много успешен,ЗАЩОТО НЯМА ДА СТЕ ВИЕ НА ВЛАСТ!А ако си мислите,че икономовото келеме прави сезона в Банско силен - жестоко се лъжете!
човек от народа публикува:
19 Декември 2016 | 11:53
Успешен за кого?
Дане публикува:
18 Декември 2016 | 12:22
Не му остана много още малко и си заминава тоя ДДС-ар.Айде нека ти е последно откриване икономово педалче!
Ффффф публикува:
18 Декември 2016 | 10:02
Много успешен ще е ако махнете кмета Икономов!Тоо подлизурко заслужава само затвор нищо друго!Банско се сриина от как той е кмет!Долу мършата Икономова долна!

Добавете Вашия коментар

TOP