Министърът на спорта се срещна с българския национален отбор по таекуонн- до

09 Септември 2023 | 18:17
0 коментара
Спорт
Благоевград
Министърът на спорта се срещна с българския национален отбор по таекуонн- до
Министърът на спорта Димитър Илиев се срещна в сградата на министерството с медалисти от националния отбор по таекуон - до ITF, който постигнах успехи на последното световно първенство в Астана Казахстан. Срещата обаче продължи едва няколко минути, а Димитър Илиев дори не обсъди със състезателите как е преминал шампионата на планетата. Родител на шампион написа във Фейсбук гневен пост. Ето и текста без редакция:

"Костюмираният господин в средата е министър на спорта в България !!! Въпросният “ горд “ българин” и министър , загубил времето на световните шампиони по Таекуондо ITF , разкарал ги до София , за да се снима с тях в рамките на две минути и да произнесе написаните му 3 изречения , потупал ги снизходително по раменете и толкова . 
Иначе господин МИНИСТЪРА не е знаел дори къде се е провело това световно , не е предполагал , че в него е имало състезатели от цял свят , че там , някъде по света е звучал българският химн и се е развявало българското знаме . Как да знае , като той и такива като него , не са излизали от министерствата си , не са отишли в спортна зала да подкрепят български спортисти , както правят министри , президенти или кралски особи от други държави по света ?!
Обкръжението в спортното министерство не си е направило дори труда да връчи поне по една грамота , ей така , от кумова срама . Нищо , че пак същото това ненужно министерство дължи на тези спортисти , вече трета година , полагащите им се парични възнаграждения по закон , така , както всеки човек чака заплата за свършена работа , а някои прибират пари и за никаква свършена работа . Къде потънаха парите на тези достойни мъже и жени , господа министри ? Или вие всички там горе нямате интерес от здрави , волеви и достойни хора за тази страна ?
Ние , мислещите хора , вече не сме патриоти отдавна , господа “ управляващи “ , нас отдавна ни е срам от вас ! Но спортистите ще продължат по света , за да научи светът за вас - българските министри , които не разбирате нито от спорт , нито от чест и поне капка достойнство !"
Министърът на спорта се срещна с българския национален отбор по таекуонн- до

Добавете Вашия коментар

TOP