Министърът на отбраната и лидер на ВМРО Кр. Каракачанов скърби за Александър Краваров

20 Март 2018 | 19:19
2 коментара
Политика

„Бог да прости нашия приятел и колега Александър Краваров“, написа в социалната мрежа Красимир Каракачанов. 

Към момента той бе общински съветник от ВМРО в Банско. Зад гърба си има два мандата като кмет на общината, един мандат е бил заместник-кмет. Неговото управление се свързва с превръщането на Банско в световен ски и туристически център, което му донесе първо място по кредитен рейтинг сред всички общини в страната.

Александър Краваров беше иницатор за възстановяване на историческата връзка между Банско и  Зографския манастир в Атон, като всяка година от бюджета на общината се отделяха средства в размер на 250 хиляди лева за ремонтни дейности в светата обител. Десетки банскалии работеха безсребрено за прокарването на водопровод към манастира и укрепването на рушащи се постройки.

Александър Краваров бе заместник-председател на националното ръководство на ВМРО – Българско национално движение два мандата – от 2009 до 2016 г.

Наскоро пред медии лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира решението за изграждане на втори лифт в Банско, като не пропусна да отбележи големия принос на Краваров за развитието на общината. Ето какво заяви тогава той:

Проектът Банско започна в далечната 1997 г., когато кмет на Банско два мандата беше кметът от ВМРО Александър Краваров. На този човек трябва да му направят паметник, защото той направи банскалиите проспериращи хора.

Добавени коментари

Сбогом приятелю. публикува:
21 Март 2018 | 05:59
Истински и народен човек! Винаги до и с хората.Бай Цанко трябва да му се отреди пиадестал до хора допринесли за развитието не само на Банско и региона,но и признателност за развитието на туризма в цялата държава.Сбогом приятелю. За един живот живян достойно. За един човек прекрасен и обичан. За едно сърце голямо, всеотдайно. Никога забрава няма! Добрите хора нивга не умират, не се превръщат в пепел или дим. Те винаги оставят светла диря и честен път по които да вървим. Дните минават неусетно, а споменът за теб е все така мил и скъп. Винаги ще си спомняме за твоите добри съвети и благородство. Вечно жив си остана човекът, който честно се трудил и скромно живял, тихо минал своята пътека и в сърцето на всеки обич посял. Вечна ти памет.Поклон!Поклон!Поклон!
Приятел публикува:
20 Март 2018 | 20:09
ПОСЛЕДНО СБОГОМ,САШО!ДУМИТЕ НИ НЕ ДОСТИГАТ,ЗА ДА ИЗКАЖЕМ НАШАТА МЪКА ОТ ЗАГУБАТА С ТВОЯТА НЕ НАВРЕМЕННА КОНЧИНА. ПОЧИВАЙ В МИР!

Добавете Вашия коментар

TOP