Министър Д. Танева и кмета на община Банско Георги Икономов откриха парка в Добринище

17 Септември 2015 | 16:22
6 коментара
Общество
Министър Д. Танева и кмета на община Банско Георги Икономов откриха парка в Добринище

Паркът в град Добринище бе официално открит от кмета на община Банско Георги Икономов, министъра на земеделието и храните Десислава Танева и кмета на Добринище Китан Галчев.

Изцяло са обновени парковите алеи и зелените площи съгласно съвременните изисквания за достъпност, монтирана е нова детска площадка и ремонтирана съществуващата, изградена е водна каскада, монтирано е видео наблюдение и напоителна система.

Министър Танева поздрави жителите и гостите на града с подобрението в градската среда, като подчерта, че община Банско е една от най-работещите общини с изплатени около 5 млн. лева субсидии от ДФ „Земеделие”.

В поздрава си към присъстващите кметът Икономов изказа удовлетвореност от свършеното в град Добринище с рехабилитацията на парка, асфалтирането на улици, подмяната на тротоари, както и започналия цялостен ремонт на подпокривното пространство в едно от детските заведения в града, което ще бъде превърнато в зала за игра.

Градското пространство е обновено с европейски средства по Програма за развитие на селските райони 2007 – 2013, проект „ Благоустрояване и рехабилитация на общински имоти на територията на населени места в община Банско - град Добринище, село Филипово и село Места” и е на стойност 820 хиляди лева, като по същия проект са рехабилитирани улици в село Места и Филипово, община Банско на стойност над 600 хил. лева.

"Проектът за парка в Добринище го изстрадахме още преди да бъде изграден. Това каза кметът на Банско Георги Икономов по време на откриването на парка.

По думите на Икономов, без постоянната работа на кабинета „Борисов” нямаше да изглеждат по този начин голяма част от общините в България.

Икономов припомни за обновяването на град Добринище, но и за селата около него. Кметът на община Банско допълни, че изцяло нов вид е придобила църквата „Св. Богородица” в Добринище, както и улиците в града.
Икономов бе категоричен, че ще работи за подобряване на живота на населението в община Банско и коментира, че изключително удоволствие за него е призът, който получи от „Кмет на годината 2015”, което е изключително голямо признание и стимул за постигане на още по-добри резултати.

Министър Д. Танева и кмета на община Банско Георги Икономов откриха парка в Добринище
Министър Д. Танева и кмета на община Банско Георги Икономов откриха парка в Добринище
Министър Д. Танева и кмета на община Банско Георги Икономов откриха парка в Добринище
Министър Д. Танева и кмета на община Банско Георги Икономов откриха парка в Добринище

Добавени коментари

ива публикува:
18 Септември 2015 | 15:32
Разбирасе, че съм видяла първия коментар. Не мога да пиша за хора които не познавам - Пачов, Недялков и пр. и за въпросния господин визирал хората в цитата си. Това по скоро ми прилича на някаква междуличностна закачка , която не искам да коментирам. Аз се възмутих от това, че не разбрах от каде направи извод госпожа "БИВША", за лошото впечатление. Какво правиха, семки ли чоплеха, с поведение ли Ви обидиха. Пак казвам: аз бях там и минавайки по пътя си поздравиха всички (или може би това я е подразнило, явно не е свикнала да поздравява и това я е подразнило), за мен лично имаха поведение на публични личности и мисля,че все пак може да се зарадваме на направеното а не да пишем коментари попити от злоба. ДА аз до сега не съм била политически ориентирана,по една или друга причина съм гласувала за партия,но до там. Сега мисля открито да си заява позицията- ДА аз ще подкрепя
Обективен публикува:
18 Септември 2015 | 11:58
Единствено коментарът на Ива е по темата на публикацията!Би трябвало така да се пише.НО защо не е прочела ПЪРВИЯТ коментар, за да види от къде идва злобата,кой я провокира и кой я насажда.Именно от коментара на "Искренния"са се отключили и следващите изказвания-"каквото повикало-такова се обадило",само че в нито един от следващите не е отговорено с този тон.Така че не бъдете пристрастна,ако наистина не сте гербаджия!Благодаря Ви за разбирането!
ива публикува:
18 Септември 2015 | 11:30
аз пък мога да кажа,че всичко беше прекрасно,отлична организация,много настроение прекрасни речи изречени от умни хора (не разбирам за каква злоба се говори в предния коментар).Аз лично вече много симпатизирам на лицата от снимките.Балагодарим за всичко което направихте с парка, всичко е прекрасно. Не приемайте негативите на злобните и ограничени хора.Приемете моята подкрепа на предстоящите избори. УСПЕХ
Впечатлен публикува:
18 Септември 2015 | 08:45
Браво на поета!Достоен наследник на Митър Герин.Пламенен родолюбец-добре познаващ историята та банскалии.И НАЙ-ВАЖНОТО,ЧЕ НЕ Е ЗЛОБЕН гербаджия.В герб такива няма,защото те са най-силната партия,с гордо вдигнати глави и не се впечатляват от нищо наоколо.Дерзайте!Така ще съберете още повече симпатизанти с вашия манталитет.Не ви ли пропива,че с вашето държание и постъпки карате хората с дявола ортак да станат,за да са срещу вас?!
Бивша вече публикува:
17 Септември 2015 | 23:42
Много лошо впечатление ми правите господа или дами от ГЕРБ ,никога повече няма да Ви подкрепям.Вие сте пропити от злоба.
Искренния публикува:
17 Септември 2015 | 21:02
Да ви кажа нямам думи, пак се сещам за онези чуми. Пет човека са на пръсти, заедно със комунисти тлъсти. Дурчовото мазно секретарче, то е новото краварово другарче. Постовете в общината разделиха, нищо че на избори не победиха. Патроните мухлясали продава, още от съветската държава. Ненадминат Пачов потенциал, де що има за носа пробвал. Г*зар голям във махалата, побеля му повечко косата. Недялков е доносник стар,последният червен СеДеСар. Шамби сокчета продава, историята хич и не познава. Повтарял е и седми клас, средно купил си с екстаз. Космето е бизнесмен, кафе разнася всеки ден. Късички са му краката, гледа злобно от колата. Кравата е бясна, луда. На къде ще хване пак в заблуда. Любчо веждите си свива и така изобщо не до скива. Сашко Баката е малко във затвора, сприятелява се със хубавите хора. Веска мисли че е пак на мода. Овца е, но е маджарска порода. Каква ли листа ще предложат? Очаквам пак да се изложат. Бохемче с комунист се гушка, ще се чуе скоро стара пушка. Офис правят за украса, по тефтерче имат триста гласа. Притежават к*рвенски нагласи, но си знаем че са п*дераси. Ах да беше жив и скъпия ви Тато, да копаете във беленското блато. Но уви сме здраво във Европа, на всички по една дъска ви хлопа.

Добавете Вашия коментар

TOP