Милен Радуканов: Тренираме с мисъл за победа

11 Март 2017 | 09:48
0 коментара
Спорт

Без Аймен Суда отборът Пирин ще търси поредна победа пред собствена публика, този път срещу гостуващия тим на Славия. Тунизиецът с френски паспорт получи тежка контузия и ще пропусне оставащите мачове до края на първенството в Първа професионална лига.

Суда има пукната костица на лявото стъпало и след оперативната намеса е вън от строя за няколко месеца. В сторя обаче се връща Даниел Младенов, който пропусна гостуването на Лудогорец.

Всички останали футболисти са здрави и тренират на пълни обороти за домакинството срещу столичния тим. Славия е едни от тимовете, в които е работил Милен Радуканов.

„Познавам този клуб и се радвам, че в момента има 4, 5 момчета, на които аз дадох път в професионалния футбол, още от времето когато бях треньор в Славия. В този клуб работят добре с младите, имат млад и амбициозен треньор и съм сигурен, че ще дойдат тук, за да се надиграват с нас", каза старши треньорът на Пирин Милен Радуканов.

Наставникът не е очарован от ранния час на този и следващия мач на „орлетата“, но намекна, че тези пропуски в наредбата ще бъдат отстранени за следващия шампионат.

Утре Пирин ще направи последна тренировка, а в неделя е мачът срещу Славия, с начален час 13.00 часа.

Добавете Вашия коментар

TOP